Speltips inför Danmark – Panama 22/3: Uppladdning inför VM

Spelbloggare Publicerat: 22 mars 2018

Förberedelserna inför VM 2018 i Ryssland fortsätter – och ett historiskt Panama besöker Danmark på Bröndby Stadion under torsdagskvällen, i en match som vi inte har överdrivna förväntningar på.

Om mindre än tre månader spelas de första matcherna i sommarens världsmästerskap, som båda dessa länder alltså kommer vara en del av. Gäller nu är att hitta formen till vad som komma skall: jobba grundligt, men också fila på detaljer i spelet. När det väntas roteras en del och bytas friskt är det en utmärkt chans för spelarna normalt utanför startelvorna att stärka deras aktier.

När Panama, tack vare kvalets avslutande 2-1-skrällvinst över Costa Rica, blev klara för mästerskapet skrevs historia. Faktum är att de ska spela deras första fotbolls-VM – i historien!

Bland annat kom de ovanför både Honduras och USA i kvalets avslutande kapitel, vilket får betraktas vara en skalp.

Även Danmark snubblade in förbi mållinjen. Gruppspelet landade i en andraplats, bakom Polen och före nationer som Montenegro och Rumänien, för att således ställas inför ett playoffdubbelmöte mot Irland. Där slutade hemmamatchen mållös, för att man sedermera vann med förkrossande 5-1 borta. Snacka om att slå på stort!

Succéreceptet: försvarsspelet

Den här typen av matcher, vänskapsbetonade med flera månader innan tävlingstider, tenderar att ryckas sönder av all rotation och alla byten. Det är en faktor som vi tror kommer spela in här.

Och för Panama handlar det om att sätta försvarsspelet. De är den kanske minst namnstarka nationen i VM och kommer få vänja sig med att vara den bakåtlutade parten i matcherna; fokusera på försvarsspelet och försöka kontra effektivt.

Ett stabilt försvarsspel var också nyckeln för Panama att nå hit. De släppte, i hård konkurrens, in blott ett mål i snitt per match i kvalets sista skede. Framåt blev det strax under ett framåt.

Den här typen av matcher brukar de kunna hålla ihop det väl och i alla fall undvika att siffrorna skjuter i höjden, om det inte räcker till att undvika förlust.

Danmark sprudlar det inte heller alltid om särskilt mycket och de har haft bekymmer att hitta nycklarna mot lågt liggande försvar förut.

Målsnålt? Ja!

Under 2,5 mål är värt att köpa till 1,82 gånger pengarna hos Mr Green.

  Rygga spelet hos Mr Green – Få 2 gratisspel á 100 kr/styck!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,82 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green (2 gratisspel á 100 kronor/styck!)
Spelstopp: 20:00, torsdag 22/3
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: