Speltips inför Danmark – Rumänien 8/10: Sista rycket!

Spelbloggare Publicerat: 5 oktober 2017

Danmark kan säkra deras VM-playoffplats när de får besök av ett Rumänien där motivationsbrist kan råda på Telia Parken i huvudstaden. Betyder detta att en enkel trea landar på kontot?

Nu är det nära, nära… Sista rycket!

Danmark, vars landslagsfotboll knappast blommat på senare år, ser ut att säkra den andraplats som ska ta dem till playoff i VM-kvalet och för det krävs inte mer än en pinne här. Däremot finns viss chans, förvisso försvinnande liten, på att ta över förstaplatsen från Polen och med det slippa den avslutande kvalrundan.

För att det ska inträffa, att förstaplatsen ska tas över, krävs en trea här medan Polen förlorar hemma mot Montenegro. Mycket ska till, absolut, men någon omöjlighet är det inte.

Besvikelsen är stor i Rumänien, som hoppades kunna utmana om den där andraplatsen in i det sista efter att ha nått förra årets europeiska mästerskap. Tyvärr har de inte räckt till när nivån på motståndet höjts, varpå de är hela sju poäng på efterkälken mot just Danmark samt att Montenegro hittas däremellan. Endast att spela för hedern här.

Vunnit fyra raka – 4-0 mot Polen sticker ut

Formtoppen har kommit perfekt tajmad till den här slutspurten på VM-kvalet för Danmark och tanken är att mycket ska till för att de ska tappa, mot ett Rumänien som vi får anta får det svårt att hitta motivationen. Hopplös situation för deras del.

Starten på VM-kvalet var under all kritik för Danmarks del – och ändå har de lyckats hamna i en såhär pass bra position inför den sista kvalmatchen, vilket visar på att kvalitéerna finns där.

Det är bara att titta närmare på de senaste matcherna, där det blivit fyra vunna på raken. Montenegro (b) 1-0, Armenien (b) 4-1, Polen (h) 4-0 samt Kazakstan (b) 3-1. Solida prestationer och ännu bättre resultat allihopa, där krossen av Polen sticker ut lite extra.

Vi tror att Danmark vinner det här tämligen enkelt och därmed sätter press på Polen samt säkrar minst andraplatsen i gruppen. Klass, hemmaplan och motivation – det känns som tre faktorer som brukar bädda för succé…

Danmark -1,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de ”bara” vinner med uddamålet – tas till 1,88x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Danmark -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, söndag 8/10
TV:  kanalnio logo
Stream:  dplay logo eurosportplayer logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: