Speltips inför Deportivo La Coruna – Málaga 6/4: Årets ångestmöte

Spelbloggare Publicerat: 3 april 2018

Är det här årets ångestmöte som väntar oss i spanska Primera División? Nästjumbon Deportivo La Coruna tar emot jumbon Málaga på Estadio Riazor i en match som båda parter helt enkelt måste vinna. Vårt speltips inför matchen hämtas från målmarknaden och det betalar oddset 2,62.

Det dryper av ångest inför fredagens batalj i det spanska finrummet och med största sannolikhet är det två lag som under kommande säsong kommer ställas mot varandra i andradivisionen – om ingenting drastiskt händer.

Málaga har inte skrapat ihop fler än 17 – ja, sjutton! – pinnar på 30 matcher och mycket bättre har heller inte Deportivo varit med 20 pinnhål inkasserade. Under all möjlig kritik och med sådana facit blir det inte på tal om annat än degradering.

Men ännu är hoppet inte helt – med betoning på: helt – sinat… Sista rycket!

Deportivo har åtta poäng, och utöver det en herrans massa mål, som skiljer dem från säker mark medan Málaga sålunda har 11. Detta med så lite som åtta matcher kvar att avverka, så det kommer krävas någonting utöver det vanliga för att rädda upp den här situationen. Utan en trea här – då är det väl kört?

Tillknäppt start på matchen

Vissa tendenser till att hoppet skulle kunna väckas till liv har synts till för Málagas del. Förra veckan plockade de deras första trea sedan mitten av december månad, via 1-0 över Villarreal, och dessförinnan spelade de mållöst borta mot Celta Vigo.

I dessa matcher, svåra sådana, har försvarsspelet suttit till punkt och pricka – något de två hållna nollorna understryker, eller åtminstone indikerar på.

Kvällens värdskap, Deportivo, har radat upp 15 vinstfria matcher. En hel del hemmakryss har det blivit, men det räcker förstås inte för att säkra ett kontrakt i den här konkurrensen. Senast stod de emellertid för en hedervärd insats när Atlético Madrid besöktes och förlustsiffrorna skrevs blotta noll mål mot ett.

Med andra ord har vi två uddlösa lag, som båda kommer från bra defensiva prestationer, och det talar för att målsnål match väntar oss.

Däremot är det befogat att känna viss oro för att det hela skulle kunna öppnas upp senare i matchen, då båda lagen måste jaga de tre poängen i potten. Men till en början – tillknäppt?

Under 0,5 mål i första halvlek finns att klippa till oddset 2,70 hos 888Sport och det anser vi vara värt att skicka in polletterna på.

  Rygga spelet hos 888Sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 0,5 mål (första halvlek)
Odds: 2,70 (Jämför alla odds)
Bolag: 888Sport (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 21:00, fredag 6/4
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: