Speltips inför Deportivo La Coruna – Real Betis 8/3: Uppvärmning inför CL

Spelbloggare Publicerat: 6 mars 2017

Hur värmer du upp inför Champions League? Med Deportivo La Coruna – Real Betis såklart! Avsparken tas redan 18:45 på Estadio Riazor, varifrån vi kastar in ett par målpolletter till 2,10 x insatsen.

Avspark 18:45, alltså. Matchen visas på Viasat Fotboll, Viaplay eller Unibet TV (Sätt in 500, få 1 500 kronor att spela för!) och efter slutsignalen skiftar det över i försnack till kvällens Champions League, eller Premier League för den som föredrar det. Bättre än såhär blir det knappast, va?

Vi styr skutan ner till den undre halvan av spanska Primera División, och inte minst är situationen pressad för Deportivo La Coruna, som står på platsen precis ovanför det röda tabellområdet. Gapet ner under det är på fyra pinnar, så man kan inte slappna av…

Ytterligare fyra pinnar, och tre platser, uppåt i tabellen hittar vi Real Betis, som förvisso inte är i närheten av lika pressade, men alltjämt behöver hitta formen. Sedan årets första match, har det bara blivit en vinst – på åtta försök.

Nu har Deportivo bara vunnit en match under 2017, men de har i alla fall undvikit att förlora merparten av matcherna; 1-6-4 i resultatraden. Den där vinsten lyckades de faktiskt spela in senast; vann med ett mål mot noll när Sporting Gijón stod för motståndet.

BLGM-spelet testas

Som Real Betis blöder defensivt, kan vi inte annat än att blicka på målen här. Förmår de också att hitta nätet?

Defensivt har Real Betis enorma bekymmer, vilket tio insläppta mål på de fyra senaste matcherna indikerar på. Framåt är leveransen dock acceptabel, till och med rätt bra, och BLGM-spelet har suttit i alla dessa.

Deportivo kan inte ha siktet på annat än trean, med den situation de är i och stärkta av hemmaplan. Självförtroendet lär också ha fått en rejäl boost senast, tack vare den efterlängtade vinsten.

Över spelåret har Deportivo varit ett klassiskt BLGM-lag – ett mycket lönsamt sådant. Svänger ofta en del när de är ena halvan av en match och nu ser det ut som att den offensiva dirigenten Celso Borges, svenskbekanting efter sin tid i AIK, är tillbaka efter ett kortare skadeuppehåll. Vassare spets, offensivare balans.

Tror att vi kan få en match med flera olika ansikten, en som svänger fram och tillbaka.

I min bok ska BLGM-spelet sitta i minst hälften av tillfällena med de rådande förutsättningarna – och när Bethard dukar ut 2,10 x insatsen för det, är det bara att slussa in polletterna.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:45, onsdag 8/3
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: