Speltips inför Derby – Sunderland 30/3: En mardrömssvit ska sättas stopp för

Spelbloggare Publicerat: 22 mars 2018

Två lag helt ur form, men det handlar trots allt om toppen mot botten i kvällens Championshipmatch mellan Derby County och Sunderland. Det ska väl inte vara mycket till snack om saken, helt enkelt?

Utan vinst sedan början av februari månad, sju matcher till antalet, och Derby County riskerar att sjabbla bort deras plats i Championships topp sex och med det riskera missa playoff mot finrummet. Dessutom är det av största betydelse att hitta formen inför ett eventuellt sådant.

Men först och främst: platsen ska säkras! För närvarande, med matchen mindre spelad än konkurrenterna platserna precis ovanför och nedanför, är de placerade femma och det finns en svans av lag som är tätt i tätt bakom. Upplagt för avbitna nagelband…

Ännu mer med kniven mot strupen är det som tabelljumbon Sunderland kommer till spel. Glappet om fem pinnar upp ovanför det röda området i tabellen må kanske inte låta som en omöjlighet att hämta in – vilket det inte heller är – men för ett lag som inte vunnit en enda av de tio senaste matcherna är det annorlunda. På dessa: 0-3-7.

Som ”De svarta katterna” presterat, i synnerhet den senaste tiden, men också över hela spelåret – vad talar för att de skulle kunna rädda kontraktet? Av det mesta att döma – klubben fortsätter falla som en sten i seriesystemet! Men inte ska man måla fan på väggen – ännu…

Sunderlands mardröm: jumbo och tio matcher utan vinst

Även med hänsyn till hur svårt Derby haft att dra det längsta strået i tajta historier på sistone – här måste det väl nästan bli tre pinnar? Annat vore närmast chockerande.

Vissa positiva tendenser syns ändå till i spelet – exempelvis har det blivit fem kryss på de här sju segerlösa matcher – och spelare för spelare, som också kan avläsas i tabellen, är det enorma skillnader mellan Derby County och Sunderland. Toppen mot botten.

Sunderlandspelarna ser ut att nästan ha tappat allt hopp och har uppträtt på ett uppseendeväckande svagt sätt den senaste tiden. Nu: tre raka förluster, varav två hemma, utan att ens ha hittat nätmaskorna. Inte heller en enda vinst på tio matcher.

Bättre chans att bryta den här mardrömssviten får Derby inte – och därför tror vi även att Sunderlands mardrömssvit förlängs.

-1,0 mål (asian handicap) på Derby ser ut som ett fint spel till oddset 1,93, uppdukat av Bethard, och då är vi försäkrade att få insatsen tillbaka om de ”bara” vinner med uddamålet.

  Rygga spelet hos Bethard – Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!

Speltips:

Speltips: Derby -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik: 200% extra upp till 1 000 kronor!)
Spelstopp: 20:45, fredag 30/3
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: