Speltips inför Dinamo Brest – Shakhtyor Soligorsk 25/4: Tungviktsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 22 april 2020

Shakhtyor Soligorsk är ett underskattat lag som nu reser sig uppåt i den vitryska ligatabellen, inför bortamötet med Dinamo Brest den 25 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

I egenskap av regerande mästare var det många som hade stora förväntningar på Dinamo Brest inför den här säsongen, och med det i åtanke är den inledning på säsongen som man mäktat med helt enkelt inte bra nog.

Det såg inledningsvis väldigt illa ut, men efter ett par lite bättre resultat har man kunnat rätta till saker, sakta men säkert.

Totalt sett är det dock en poängskörd – sju poäng på fem matcher – som inte räcker och som verkligen inte är ett mästartempo. Det som däremot kan vara lugnande för Dinamo Brest är att den stora utmanaren, BATE Borisov, inte heller har öppnat säsongen särskilt övertygande. Laget står på exakt samma poäng som Dinamo Brest efter fem spelade vitryska omgångar av ligan.

Nu möter Dinamo Brest ett svårslaget Shakhtyor Soligorsk, som i för sig är i botten, men som i händelse av en trepoängare tar sig upp och förbi Dinamo Brest i den minst sagt tighta tabellen. Det är alltså läge att vara påkopplade till max här.
Annons:

Shakhtyor Soligorsk förlorar igen

Shakhtyor Soligorsk är egentligen ett ganska starkt lag – och kommer från en stark idrottsstad med ett ishockeylag på hög nivå – men mot Dinamo Brest har man historiskt haft det ganska svårt.

Det är bara att skruva tillbaka tiden till för ett par veckor sedan, då Shakhtyor Soligorsk förlorade med 2-0 borta mot Dinamo Brest i den första av två semifinaler av cupen. Då var det klasskillnad. Risken är stor att det blir det igen.

Men med det sagt har Dinamo Brest visat sig vara ett lag vi inte kan räkna med och lita på just nu, eftersom man så sent som i senaste omgången förlorade med 1-0 borta mot Vitebsk. På tal om lag man ska slå. Det gör att Shakhtyor Soligorsk skulle kunna ha en chans här också.

Men Dinamo Brest är starka på hemmaplan, samtidigt som Shakhtyor Soligorsk nu har gått nästan en månad utan att vinna en tävlingsmatch. Man kan inte leva på den starka starten längre, och snart kommer det att ha kostat ännu fler poäng och ett större gap upp i tabellen.

Dinamo Brest vinner spelas till 2,30 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Dinamo Brest vinner
Odds: 2,44
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 18:00, lördag 25/4
TV:  unibet logo
Stream:  unibet logo

 
Annons:


Annons:


Annons:

Annons: