Speltips inför Dinamo Brest – Smolevichy 20/3: Premiäromgång

Simon Pålsson Publicerat: 20 mars 2020

Den vitryska ligan har dragit igång under veckan och från första omgången den 20 mars 2020 hämtas mötet mellan Dinamo Brest och Smolevichy.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Stora delar av Europa är lamslaget på grund av coronaviruset, men på östsidan har man varit lite mer generösa med sina myndighetsanvisningar så här långt. Det gör att man precis enligt planerna har kunnat inleda den vitryska ligan, där BATE Borisov är stora favoriter på förhand.

Redan på torsdagen inleder de regerande mästarna sin väg mot att försöka försvara sin titel, men omgången i premiären kommer att spridas ut på flera dagar. På fredagen spelas ytterligare två matcher, som vi självklart sätter våra tänder i.

Ur ett bettingperspektiv är det inget fel på högstaligan i Vitryssland – utan snarare tvärtom. Det här är en liga av ganska hög nivå, där mästarlagen har varit konsekventa ute i Europa under 2010-talet. Det är å andra sidan inte en liga som konkurrerar med de allra största.

Två lag som ska bli intressanta att följa under året är Smolevichy och Dinamo Brest. De båda göra upp i premiäromgången, där matchen spelas på fredagen.
Annons:

Smolevichy är på gång igen

Förra säsongen var en synnerligen stark sådan för Smolevichy, som var starka i andraligan och kunde ta sig upp till högstaligan igen efter ett par imponerande veckor på slutet. Det gör att man nu kliver in med tillförsikt på den här säsongen.

Men det gör också att Smolevichy är lite svårbedömda, och det finns inte mycket som kan avslöja klassnivån mellan dessa båda lag. Dinamo Brest är å sin sida ett lag som har varit givna i högstaligan under lång tid.

Så då är frågan vad som spelar mest roll? Dinamo Brest har femton raka matcher på hemmaplan utan förlust, att jämföra med Smolevichy som avslutade förra säsongen med tolv raka matcher utan att förlora och som har goda tongångar i hela klubben.

Smolevichy +2,25 (asian handicap) spelas därför till fina 1,72 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Smolevichy +2,25 (asian handicap)
Odds: 1,72
Bolag: Unibet
Spelstopp: 16:00, fredag 20/3
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons:

Annons: