Speltips inför Dinamo Minsk – Torpedo Zhodino 3/4: Bottenlaget måste vinna

Simon Pålsson Publicerat: 2 april 2020

Det har inte varit en bra inledning på säsongen för Dinamo Minsk, som nu möter topplaget Torpedo Zhodino i den vitryska ligan den 3 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har blivit lite av kultstatus på den vitryska ligan, och plötsligt är det mer än tio länder som har köpt in rättigheterna för att få sända den vitryska Premier League under resten av vårsäsongen. Det kan man verkligen unna vitryssarna.

För som läget är i Europa och resten av världen just nu spelas det oerhört begränsat med sport, och fotbollen har lamslagits på stora breddgrader. Det är allt annat än positivt för den som älskar betting, men det går ändå att hitta ljusglimtar.

För i Vitryssland kör man på precis enligt planerna, och den vitryska ligan drog igång när corona nådde sitt epicentrum vad gäller medial västerländsk bevakning för två veckor sedan. Nu är vi framme vid den tredje ligaomgången.

Torpedo Zhodino kommer då att spela borta mot huvudstadslaget Dinamo Minsk, i en match där vi tycker att favoritskapet blivit lite väl skevt.
Annons:

Torpedo Zhodino är heta

Efter att ha vunnit två raka matcher med 1-0 har Torpedo Zhodino visat att man tänker vara ett lag som inte lägger sig ner och dör den här säsongen, utan tvärtom. Det finns snarare tendenser på att man är ett hårt arbetande gäng som är svåra att bryta ner.

Det rapporteras om fina tendenser redan i cupkvartsfinalen mot Soligorsk veckan innan ligapremiären, men efter att man nu vunnit två raka ligamatcher med 1-0 finns det inte mycket att tveka på gällande Torpedo Zhodino längre. Det här är ett lag som menar allvar.

Torpedo Zhodino vann dessutom båda mötena med Dinamo Minsk förra säsongen – och det med totalt 0-7. Det säger en hel del om klasskillnaden. Trots det håller spelbolagen hemmalaget som klara favoriter här, och det kan vi för vår värld helt enkelt inte förstå.

Därför spelar vi X2 (Torpedo Zhodino att vinna eller spela oavgjort) till fina 1,67 gånger krämen hos Coolbet. Det finns ingenting att tveka på.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X2
Odds: 1,67
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 18:00, fredag 3/4
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons:


Annons:

Annons: