Speltips inför Djurgården – Häcken 12/3: Ologisk värdering av spelbolagen

Spelbloggare Publicerat: 12 mars 2018

Två kvartsfinaler är avverkade och två återstår i Svenska Cupen. Under måndagen bjuder Djurgården och Häcken upp till kamp på Tele2 Arena i huvudstaden och därifrån testas lyckan på målmarknaden.

Titeljakten fortsätter i Svenska Cupen. Hittills har de allsvenska mästarna, Malmö FF, skickat ut IFK Göteborg och cupmästarna, Östersund, städat av GAIS. Båda två 1-0-matcher.

Förutom att en titel är i potten, är det också en väg ut i Europa League att vinna Svenska Cupen – i detta fall enbart för Häcken eftersom Djurgården redan är klara för kvalspel via fjolårets tredjeplats i Allsvenskan.

Djurgården har gått helt rent i gruppspelet, men nu väntar den första riktiga utmaningen. Det är helt enkelt skillnad på Häcken kontra Degerfors, Frej och Jönköping Södra. Däremot är det imponerande att alla matcher vunnits, inte ett enda mål släppts in och det blivit åtta framåt.

Svettas mer för att lösa slutspelsplatsen fick Häcken. Efter vinster över Värnamo samt Norrby väntade en helt avgörande fajt mot GIF Sundsvall hemma på Bravida Arena, där den 1-1-balja som skickades in med cirka 20 minuter kvar betydde att de skickades vidare – verkligen med nöd och näppe!

Saknar fortfarande en klassanfallare

Det är två tankar undertecknad har inför matchen – att det blir tillknäppt och att Djurgården blivit något stora favoriter. Valet av speltyp? Målmarknaden!

DIF:s offensiv är ett huvudbry inför fortsättningen i cupen och den allsvenska seriestarten. En klassanfallare är ännu inte klar och nu saknar de dessutom anfallstanken Aliou Badji och yttern Haris Radetinac, som varit fantastisk den senaste tiden. Orsaken? En influensa som stört laget.

Och då kan vi räkna med att det inte är helt hundra hos vissa andra pjäser likväl – om inte fysiskt, utan för att uppladdningen blivit lidande.

Gästande Häcken känns mer klara i sitt truppbygge – ej att förväxla med att de skulle vara är ett bättre fotbollslag – men insatsen mot ”Giffarna” var sisådär och på bortaplan kommer de sannolikt visa stor respekt för motståndarna, som troligtvis kommer vara en toppkonkurrent i Allsvenskan.

Att spelbolagen tryckt ner måloddsen så kraftigt är rentav ologiskt, varpå vårt spel blir under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid tre baljor – till 1,74 gånger pengarna hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få €5 helt gratis och upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,74 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser (Unik bonus: €5 utan insättning + 1 000 kronor!)
Spelstopp: 19:00, måndag 12/3
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: