Speltips inför Doncaster – Bradford 19/3: Lågdivisionsfotboll

Simon Pålsson Publicerat: 19 mars 2018

Lågdivisionsfotboll från England och omedelbart målfokus inför måndagskvällens möte mellan Doncaster Rovers och Bradford City i League One, som får ses som det bästa speltipset där ute i fotbollsvärlden den 19 mars 2018.

Lågdivisionsfotboll från England. Det är vad som tar sig in på måndagskvällens tablå den här veckan när landslagsuppehållet smyger sig på och ligorna runt om i Europa redan gått på den lilla ledigheten. Om det nu är ordet vi söker.

I League One spelas dock en match lite senare än vad som går för sig på övrigt håll och det är inte vilken match som helst som nu väntar på måndagskvällen. Doncaster Rovers får besök av ett Bradford City som har ambitionen att gå upp, men som verkligen måste steppa upp för att åter hamna på en playoffplats.

I inledningen av säsongen, det vill säga redan i höstas, var Bradford City det lag i hela serien som imponerande allra mest och mycket riktigt tog laget kommandot även i form av tabellplacering. Där och då kändes det självklart att laget skulle vara ett av lagen i den absoluta toppen, men under inledningen på 2018 har allting raserat. Inte en enda seger sedan 2017 blev 2018 gör att lagen nu halkat efter ordentligt i tabellen och helt plötsligt ligger utanför allt vad uppflyttningsplatser heter.

Målen ligger nära till hands

Med det sagt finns det bara ett utgångsläge för gästerna här, ett lag som på pappret ska utmana om att ta sig uppåt och som också har den uttalade ambitionen att faktiskt göra. Gasen i botten, full fart framåt och jaga mål. Så måste bli fallet i bortamötet med Doncaster Rovers. Det är nämligen inget motstånd som skrämmer med någon fantastisk form direkt.

Visst, 3-0 hmma mot Fleetwood Town för några veckor sedan var en stark fjäder i hatten, men på det hela taget har laget inte vunnit mer under 2018. Mål är vad som kännetecknar lagets matcher och i den absoluta majoriteten av fallen blir det mål åt båda håll när Doncaster Rovers spelar.

Ett hemmalag som läcker och ett bortalag som tänker gå för det. Mål i fokus? Ja.

Båda lagen göra mål spelas till 1,91 gånger krämen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, måndag 19/3
TV:   (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: