Speltips inför Dortmund – Atlético Madrid 24/10: Höjdarmatch

Spelbloggare Publicerat: 24 oktober 2018

Härliga Champions League! Gruppfinal, en riktig höjdarmatch, står på menyn när Borussia Dortmund och Atlético Madrid drabbar samman på Signal Iduna Park. Och det bästa av allt? Vi har ett starkt speltips inför matchen och det tas del av här.

Annons:

Grupp A är en av de mindre spännande historierna i årets Champions League, tydligt indelad i två skikt – Borussia Dortmund och Atlético Madrid som de betydligt starkare lagen än Club Brugge samt Monaco. Vilka som kommer få spela slutspel är mer eller mindre redan klart, som om det inte var skrivet i sten redan på förhand.

Mer handlar det därför om vem som tar första- respektive andraplatsen, för att kunna få en enklare lott väl i den första slutspelsfasen. Nyckelmöte här således – ett möte som Dortmund är presenterade som knappa favoriter. Rättvisande eller ej?

Galen form är det i alla fall som Dortmund kommer till spel med. Faktum är att Bundesliga, som de senaste åren dominerats av Bayern München med järnhand, toppas med 20 pinnar på åtta matcher och allt som allt är fem raka vunna. Direkt efter uppehållet sopades Stuttgart av banan och vinstsiffrorna skrevs 4-0 – på bortaplan. Formen konservad…

Atlético Madrid kommer från ett bortakryss mot Villarreal – den åttonde raka matchen utan förlust. Förhoppningen är att kunna utmana på bred front, i såväl Primera División som Champions League.

Plusspel på Atlético

Vi har full respekt för Dortmund, deras suveräna form och stora kvalitéer. Vinsterna radas upp en efter annan och vid upprepande tillfällen har motståndarna bara körts över, helt utan bekymmer.

Här väntar dock ett svårt motstånd, klart svårare än hur konkurrensen brukar vara i den inhemska serien. Den spanska toppen ska hållas en nivå över den tyska. Utan tvekan.

Atlético Madrid har alla nycklar som krävs för att sätta stopp för Dortmunds offensiv, även på bortaplan. De är löjligt välorganiserade, har nu inte förlorat på åtta matcher och kan till matchen ställa ut den absolut bästa möjliga startelvan. Hela truppen är intakt.

Borta för Dortmund är Maniel Akanji. Dessutom tveksamheter runt Marcel Schmelzer samt Jeremy Toljan. Inte de värsta namnen, men åtminstone så att bredden blir mindre.

Tätt och jämnt? Här kan det sluta åt vilket håll som helst och då är det spelen till Atléticos favör som är av lockande karaktär. De spelas med +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort – till 1,75x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Atlético Madrid +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, onsdag 24/10
TV:  tvtio logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.