Speltips inför Dynamo Minsk – Ruh Brest 20/3: Målstark nykomling

Simon Pålsson Publicerat: 20 mars 2020

Ruh Brest är en av nykomlingarna inför den här säsongen i Vitryssland, och inleder säsongen borta mot Dynamo Minsk fredagen den 20 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är alltså dags för ny säsong i den vitryska fotbollen och trots att stora delar av Europa har gått in i någon slags karantän ska det rent av spelas matcher mot publik i Vitryssland. Om vi låter bli att göra en bedömning av den strategin kan vi åtminstone konstatera att det är trevligt att kunna följa lite härlig fotboll igen.

Ruh Brest kommer här att ställas på ordentligt prov direkt, när man nu är tillbaka i den högsta ligan i Vitryssland igen. Förra säsongen var man urstarka i andraligan och kunde ta sig upp till högstaligan med ett annat topplag, Smolevichy.

Dynamo Minsk är som säkert många redan känner till ett mer klassiskt lag, och kommer inte bli lätta att handskas med i den första matchen. Det är ett av få lag som brukar kunna streta emot mästarna BATE Borisov, som tagit fina steg i sin utveckling som såväl klubb och lag sista säsongerna.

Här har vi goda förhoppningar om att få se en hel del mål, eftersom det under förra säsongen var två väldigt målstarka lag det här.
Annons:

Speltips på målmarknaden

Dynamo Minsk var på väg att gå vidare till semifinal i den vitryska cupen, men hamnade mot BATE Borisov i kvartsfinalen och förlorade med totalt 5-3 över två möten. Det var en liten missräkning, men inte heller den allra lättaste saken att handskas med eftersom BATE Borisov trots allt är ganska dominanta i Vitryssland.

Förra säsongen var en missräkning för Dynamo Minsk, som har som målsättning att slåss i toppen. Man avslutade säsongen riktigt svagt och vann faktiskt bara en match från omgång 23 och framåt. Totalt spelas det bara 30 omgångar i den vitryska ligan, mycket likt Allsvenskan och svensk fotboll i övrigt.

Hur som helst är det här två lag med mycket offensiv kraft, men som kommer att släppa in en hel del mål under året. Det kan mycket väl börja redan i den första matchen för året.

Båda lagen göra mål kan spelas till svindlande höga 2,22 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds: 2,22
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 18:00, fredag 20/3
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons:

Annons: