Speltips inför Eastleigh – Dover Athletic 17/3: National League

Simon Pålsson Publicerat: 17 mars 2020

Det är fullt fokus på att försöka färdigställa den här säsongen för ett par ligor lite längre ner i systemet. Eastleigh möter nu Dover Athletic i National League den 17 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Coronatider gör att desperationen växer och ett par ligor runt om i Europa har på olika sätt valt att stänga ner verksamheten för säsongen. Inte minst på hockeysidan har man valt att ta till drastiska metoder, mycket beroende på att man spelar ett upplägg med slutspel som gör att det blir mer naturligt att avsluta säsongen.

Men naturligt att avsluta fotbollssäsongerna blir det inte riktigt när en tredjedel återstår och det ska koras mästare runt om i de olika ligorna. Lite längre ner i seriesystemet har man nu möjligheten att spela med stängda läktare på ett lite enklare sätt, och det är precis ett sådant upplägg man provar på ett par håll om i National League.

Tisdagen skulle bjuda på inte mindre än fem matcher, men två stycken har blivit uppskjutna och det återstår att se när man kan spela dessa. Däremot kommer matchen mellan Dover Athletic och Eastleigh att spelas som planerat – är det sagt nu.

Ur ett bettingperspektiv finns det absolut saker att sätta tänderna i den här matchen, inte minst med tanke på att Dover Athletic är ett lag som behöver hitta en jämnhet och hitta poäng.
Annons:

Ett målspel hämtas

Om vi bara ser till tabellen är det här två lag som hör till den nedre regionen, men som med ett par vinster snabbt kan vinna mark i tabellen. Dover Athletic har dessvärre varit lite sämre på slutet och har bara en poäng av nio möjliga på sina tre senaste matcher. När man var på väg upp på den övre halvan först har man nu fått styra om kosan igen.

Eastleigh å sin sida har en match mindre spelad och är sju poäng bakom – men hela fem placeringar. En vinst här skulle göra att hemmalaget klättrar snabbt, och bara är fyra poäng bakom Dover Athletic. Det säger en del om hur jämnt det är i den här ligan.

På slutet har båda lagen haft det tungt, och för Eastleigh blev det förlust med hela 4-0 mot Notts County senast. Det går att jämföra med Dover Athletic som släppt in mål i samtliga matcher från februari månad och framåt. Det säger sig själv att det då blir svårt att hålla upp en hög vinstprocent och blanda sig i toppstriden.

Generellt sett är det två defensivt svaga lag – vilket ligger till grund för vårt speltips här. Båda lagen göra mål spelas till 1,74 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds: 1,74
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, tisdag 17/3
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons:

Annons: