Speltips inför Ecuador – Chile 22/6: Solklar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 18 juni 2019

Favoritskapet är väldigt tydligt när Ecuador och Chile gör upp i Copa America natten till lördag 22 juni 2019.

Annons:

Chile klev in i Copa America som regerande mästare efter att ha vunnit finalen mot Argentina i förra årets turnering. Det gör att laget har en omedelbar respekt med sig. Efter premiär, som slutade med en bekväm 4-0-vinst, går det inte att omvärdera den bilden egentligen.

Chile har ett namnkunnigt lag med sig även den här gången och även fall det saknas riktigt enorma spetsspelare som Lionel Messi eller Neymar är det fortfarande ett lag med otrolig kraft. I gruppen finns dessutom Uruguay och Japan, där Chile alltså slog japanerna med 4-0 i den första matchen.

Det fjärde laget i den här gruppen är Ecuador och för deras del är laget redan prekärt efter 4-0-förlust i sin premiär mot Uruguay. Därmed är gruppvinsten så gott som körd och ska det bli avancemang måste det till en vinst mot Chile. Men är det verkligen realistiskt?

Klar seger till slut

Ecuador hade det mycket tungt i premiären mot Uruguay och visade sig som ett alldeles för svagt lag för att kunna göra match av mötet den gången. Mot Chile saknas dessutom José Quintero, som är avstängd för laget. Vad det här innebär för lagets sätt att formera sig återstår att se, men kanske får Antonio Valencia en återhållsam, tillakadragen roll.

För Chile, som alltså öppnade turneringen mycket starkt, ser det ljust ut med avbräcken. Alexis Sanchez spelade premiären efter att ha varit lite osäker och stod för en fin insats. Han väntas finnas med i startelvan igen. Faktum är att det inte finns några skador att förhålla sig till, varpå startelvan förväntas se precis likadan ut. Det vore dumt att förändra för mycket efter en så stark premiär.

I våra ögon är styrkeförhållandet mellan dessa båda lag tydligt efter premiäromgången. Ecuador må inte vara så dåliga som resultat visade, men att förlora med 4-0 är aldrig ett friskhetstecken. Det kan mycket väl straffa sig igen.

Chile vinner spelas därför till 1,91 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Chile vinner
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  01:00, lördag 22/6
TV:    
Stream:    (Jämför alla odds)

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.