Speltips inför Ecuador – Japan 25/6: Liten chans till avancemang

Simon Pålsson Publicerat: 24 juni 2019

Japan tog en skrällpoäng mot Uruguay senast och hoppas nu följa upp det med en vinst mot Ecuardor i Copa Americas tredje gruppspelsomgång.

Annons:

Efter två spelade omgångar i Copa America kan vi konstatera att Ecuador redan är utslagna ur turneringen och inte kommer att sluta topp två i gruppspelet. Detta trots att det lag som Ecuador besitter har flera kända ansikten, däribland Antonio Valencia som har en lång, gedigen historia från spel i Manchester United.

Men samtidigt är det tydligt att detta landslag inte riktigt når upp i samma nivå som Uruguay eller Chile, det land som faktiskt vann hela rasket förra året. Skillnaderna på ett kollektivt plan är lite för stora fortfarande, det måste bara erkännas.

I den sista omgången väntar hur som helst Japan och för Ecuadors del är det här ett bra tillfälle att försöka polera sitt eget anseende samt avsluta på ett bra, positivt sätt. Det kan vara en nyckelfaktor inför det kvalspel som väntar till vintern. Då är det betydligt viktigare saker som ligger i potten än att bara polera sitt eget rykte.

Japan har en teoretisk chans

Copa America är precis som namnet antyder en turnering för sydamerikanska landslag, men i ett försök att bredda turneringen, göra den mer intressant och vara schysst mot lite andra länder har man den här gången bjudit in såväl Japan som Qatar att delta.

Det här är nationer som har lite problem att få lite tuffa tävlingsmatcher, vid sidan om stora mästerskapet, i sitt område och som har ambitionen att faktiskt utmana på riktigt i framtiden.

Hur som helst har Japan visat sig helt okej efter en svag inledning mot Chile. Efter 2-2 mot Uruguay senast finns chansen till avancemang, men efter fyra insläppta mot Chile är det ändå en uppförsbacke som ligger framför japanerna. Det man måste gå för nu är en vinst.

Därför tror vi på en öppen match.

Båda lagen göra mål spelas till 1,62 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,62 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  01:00, tisdag 25/6
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.