Speltips inför Eibar – Espanyol 21/1: Utstick på hörnmarknaden

Spelbloggare Publicerat: 21 januari 2019

En specifik bookie sticker ut hakan rejält på hörnmarknaden inför kvällens Primera División-möte mellan Eibar och Espanyol – och så fel de ser ut att vara måste det såklart utnyttjas.

Annons:

Det är på flera sätt en oviss match som lurar runt hörnet i spanska Primera División, mellan två lag som febrilt söker efter självförtroendet och som för närvarande misslyckas med att prestera som önskat eller för den delen väntat.

För Eibar har oförmågan att vinna tajta matcher tydligt satt käppar i hjulen för dem. Sist de fick fira in en trea var i slutet av november månad förra året och då var det ett stjärnspäckat Real Madrid som krossades med 3-0. Därefter är sju matcher avverkade, med utfallet fem kryss och två torskar.

För strax över en vecka sedan besöktes serieledande Barcelona på Camp Nou – en match som förlorades klart. Noll mål mot tre. Men hur mycket kan man kräva av en sådan fajt?

Gästande Espanyol fick fira när de häromdagen skickade ut Villarreal ur Copa del Rey efter att ha vunnit returmötet hemma med 3-1 och kanske kan det ha varit den stora vändpunkten? Kikar vi på seriespelet har endast en av de åtta senaste matcherna vunnits och resterande förlorats.

Nu har klubbarna på allvar blivit ihopkopplade med bottenstriden, även om de båda bör lösa situationen utan större problem. Det finns faktiskt fortfarande en liten chans att till och med studsa upp och ta position om platserna ut i Europa.

På skadelistan hittas Eibars Pedro Léon. Osäkert runt Iván Ramis samt Charles. Espanyol saknar Sergio García och Hernán Pérez medan statusen runt Mario Hermoso och Óscar Duarte ska tittas på närmare intill avspark.

Espanyol passerar linan

Hörnmarknaden är det fokus på. Och specifikt Espanyols lina. Den är utsatt till 3,5.

Vi tror bestämt på en jämn tillställning denna afton, där såväl Eibar som Espanyol kommer föra matchen under perioder och kommer jaga en efterlängtad trea. Kan mycket väl öppna upp matchen. Chans- och hörnrikt?

Eibar må, på hemmaplan, skapa en hel del hörnor samt släppa till få – men man kan inte enbart se till de siffrorna och även värdera in Espanyol, som snittar 5,0 hörnsparkar framåt på resande fot. Det är bland seriens topp.

De flesta bookies ser det som runt femtio-femtio huruvida Espanyol kommer passera linan – och det stämmer vi in i. Då klipper vi förstås till när Betway sticker ut med oddset 2,20 för övern.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Espanyol över 3,5 hörnor
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway
Spelstopp: 21:00, måndag 21/1
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.