Speltips inför Eibar – Real Betis 20/11: Oense med spelbolagen

Simon Pålsson Publicerat: 20 november 2017

Här är vi då rakt inte överens med spelbolagen, åtminstone inte när det kommer till oddssättningen. Det tackar vi dock för inför mötet mellan Eibar och Real Betis i La Liga.

Efter elva spelade omgångar ser vi att Eibar har det tufft i den nedre delen av tabellen i Spanien. Det gör att laget nu är i ganska desperat behov av att plocka poäng för att inte plötsligt halka ner på nedflyttningsplats, till vilken laget nu har två poäng till godo.

Märk väl att sex mål framåt på elva matcher är ett väldigt svagt facit och med tanke på att laget samtidigt släppt in 25 mål bakåt finns det all anledning att ställa sig frågan till var Eibar egentligen är på väg. Det gör att de ofrånkomligen tappar favoritskapet i hemmamötet med Real Betis.

I våra ögon är det snarare gästerna som har störst möjligheter att knipa tre poäng här.

Spelbolagen tänker annorlunda

Glädjande nog är spelbolagen inte alls på samma spår som vi, utan har Eibar som klara favoriter till runt 2,40 gånger degen. Det går att jämföra med över 3,00 gånger pengarna hos de flesta spelbolag för bortaseger. Det är i våra ögon en anmärkningsvärt stor skillnad med tanke på den tydliga skillnad i kvalitet som finns mellan lagen.

Vårt resonemang har flera bottnar. Om vi fokuserar på formen går det att se hur Eibar verkligen stapplar runt. Laget har nio raka matcher utan vinst och spelmässigt finns det inte mycket som talar för att den trenden ska brytas.

Samtidigt har Real Betis ganska god form, med enbart två förluster – mot svårspelade Espanyol och formtoppade Valencia – på lagets elva senaste matcher. Då har bland annat Real Madrid besegrats på bortaplan. Starkt.

Det lockar extremt mycket med det raka spelet på Real Betis till över 3,00 gånger degen. Vi tar dock det lite säkrare alternativet Real Betis +0.0 (asian handicap) till 2,22 gånger såsen hos Bethard. Då får vi pengarna tillbaka vid oavgjort. Det här är utan tvekan dagens bästa spel.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Real Betis +0.0 (asian handicap)
Odds:  2,22 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  21:00, måndag 20/11
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: