Speltips inför Elche – Granada 13/9: Över dubbla insatsen

Spelbloggare Publicerat: 13 september 2018

Torsdagens schema är extremt tunt, men från Spanien och Copa del Rey finns en del munsbitar att sätta tänderna i. Här är vårt speltips inför mötet mellan Elche och Granada CF, som båda huserar i andradivisionen.

Annons:

Vi är i den andra rundan av Copa del Rey, där det här är en av cuprundans två absolut sista matcher. Vem tar klivet vidare och får chansen att spela mot de lite större klubbarna i den spanska klubbfotbollen?

Både Elche och Granada spelar i Segunda División och har där fått helt olika starter på spelåret. Det hela inleddes med två kryss för Elche, följda av två förluster och uppseendeväckande är att det bara blivit en balja framåt. Hur stor kapaciteten är, det är svårt att sia. Klubben studsade ju nyligen upp från tredjedivisionen.

Även Granada öppnade säsongen med att spela dubbla kryss, för att därefter vunnit två matcher efter varandra – med klara siffror. Senast blev det en 3-1-skalp borta över Extremadura UD. Kan man beblandas i striden om platserna upp till finrummet? Fjolåret var ren mellanmjölk, med en plats i mittenskiktet.

Granada – ska vara knappa favoriter

Det är alltid svårt att värdera den här typen av matcher. Informationen på förhand är knapp, det är ovisst vilken approach matcherna tas an med: hur stor blir rotationen? Hur står det till med motivationen? Hur hårt kan man satsa?

Oavsett vad ska Granada normalt vara bättre än Elche, även med rotation. De har större bredd och vassare spets.

Utöver det kan den här seriestarten för Elche innebära att det blir lite vanskligt att direkt satsa på cupen, när kontraktet i andradivisionen i första hand ska lösas. Mer avslappnat i Granada, som alltså inte förlorat på årets fyra inledande matcher.

Ser Granada som knappa favoriter och när oddssättarna tänker tvärtom, tvekar vi inte på att ta position.

Spelet? Granada +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid kryss – till oddset 2,04 hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kr omsättningsfri bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Granada +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,04 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser
Spelstopp: 22:00, torsdag 13/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.