Speltips inför Elfenbenskusten – Sydafrika 24/6: Eftermiddagsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 24 juni 2019

Elfenbenskusten mot Sydafrika i lagens respektive premiär i pågående Afrikanska Mästerskapen. Det står på schemat redan 16:30 måndagen den 24 juni.

Annons:

Parallellt med att det spelas all möjlig landslagsfotboll runt om i världen avgörs också Afrikanska Mästerskapen. Vanligtvis är det en turnering som brukar hållas i januari-februari månad, men nu är upplägget förändrat och vi kan få njuta av de allra bästa afrikanska spelarna efter den ordinarie ligasäsongen istället.

På måndagen – med en så märkligt tidig avsparkstid som 16:30 – är det dags för Elfenbenskusten och Sydafrika att gå in i leken. Det här är två nationer som har spelat världsmästerskap på senare år och som tillhör de allra bästa afrikanska länderna under 2000-talet.

Nu ska sägas att inget av lagen egentligen har sin bästa tid just här och just nu. Det gör att vi inte ser varken Elfenbenskusten eller Sydafrika som en reell titelkandidat den här gången. Men med en fullträff i prestation är det inte jämnare än att allting kan hända.

Målspelet hämtas

Elfenbenskusten har sin vana trogen ett mycket starkt lag och det kryllar av spelare som nu spelar runt om i Europa. Det handlar inte minst om tunga spelare som Wilfried Bony och Serge Aurier, bara för att nämna två namn. Däremot är det så att Eric Bailly inte finns med i truppen på grund av en knäskada. Mittbacken från Manchester United hade varit given i startelvan om han hade varit tillgänglig.

Stuart Baxter, mycket känd från sin tid i svensk fotboll, är den som laborerar med det sydafrikanska landslaget. Han har rört om en hel del i truppen sedan han tog över och nu finns det inga avbräck att tänka på inför första matchen i Afrikanska Mästerskapen. Med det sagt är hans lag klart svagare än det som Elfenbenskusten kan ställa på planen, även fall skillnaden numera inte är så vansinnigt stor.

Det mesta talar för att Elfenbenskusten är favoriter här, men vi tror på ett defensivt inriktat Sydafrika som gör det svårt för sina motståndare. Det lär märkas.

Under 2,5 mål spelas till 1,62 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  1,62 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  16:30, måndag 24/6
TV:   spoartkanalen logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.