Speltips inför Empoli – Juventus 27/10: Kombinationsspel dubblar insatsen

Spelbloggare Publicerat: 27 oktober 2018

Det blir ett specialspel, en kombination, som ska dubbla insatsen inför Serie A-mötet mellan ett svårt desperat Empoli och formstarka, ofta dominanta, Juventus.

Annons:

Sedan premiären – inte en enda vinst. Allt som allt: sex pinnar på nio matcher och en plats som tredjejumbo, en av de platser som leder nedåt i seriesystemet. Enbart Frosinone och Chievo, som båda varit helt hopplösa, hittas under Empoli i tabellen och av allt att döma kommer det bli en stenhård kamp om kontraktet.

Nämnda Frosinone besöktes också förra veckan och då blev det en hejdundrande fotbollsmatch – med mycket fram och tillbaka, perioder av matchen som starkt lutade åt ena hållet och som till sist slutade 3-3 efter att inhoppande Salih Ucan, med sina 24 första minuter för Empoli, smällt dit bollen kort från slutet. Får förtroende här, kanske?

Precis som väntat verkar Serie A bli en ”walk in the park” för Juventus och den åttonde raka scudetton är i kikarsiktet. Åtta vunna och ett kryss har det blivit hittills och förutom det full pott i Champions League-matcherna mot Manchester United, Valencia och Young Boys. Med Cristiano Ronaldo kan ”Den gamla damen” på allvar utmana om den största av titlar. Tro inte annat.

Vinner och håller nollan

Emre Can och Sami Khedira är indisponibla för Juventus. Huruvida Mario Mandzukic hinner bli frisk och kry eller ej återstår däremot att se. Liten kamp mot klockan där. Empoli har inte ett enda namn på frånvarolistan, av rapporter att döma.

Annars kan det roteras lite i Juventus efter veckans CL-skalp – 1-0-vinsten över Manchester United på Old Trafford – men utan att det tas till överdrift. Det handlar om enstaka positioner och bredden finns. Bland andra Ronaldo väntas ta plats från start.

Juventus är ett fantastiskt väloljat maskineri. Defensiven är urstark. Framåt finns spets i världsklass. Det är alltid hårt arbete över hela banan. Vinsterna radas upp en efter annan och av de åtta senaste matcherna har man båda hållit nollan och vunnit i sex.

Över hela spelåret har det blivit blott ett tapp, 1-1 mot Genoa häromveckan, och det kan förklaras i att mycket fokus var på CL-matchen mot Manchester United. Roterades en del. Lite avslappnad approach.

Empoli presterar under all kritik för närvarande. Det mest akuta är den så uddlösa offensiven, om vi bortser från 3-3-mötet med Frosinone senast. Upprepande tillfällen som matcherna lämnas mållösa. Vad ska man ha att sätta emot Juventus då, undrar vi?

Juventus att vinna och hålla nollan spelas till dubbla insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Juventus vinner och håller nollan
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:00, lördag 27/10
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.