Speltips inför Energetik BGU – Bate Borisov 19/3: Vitryskt målspel

Simon Pålsson Publicerat: 19 mars 2020

Det blir allt fokus på målmarknaden inför torsdagens möte mellan Energetik BGU och BATE Borisov i den vitryska ligan, den 19 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är som ni vet inga matcher på flera håll runt om i Europa, men i Vitryssland låter man sig minsann inte skrämmas av lite coronavirus. Låt oss hålla oss undan bedömningen av huruvida det är ett vettigt sätt att agera, men ur ett bettingperspektiv öppnar det i alla fall upp för matcher.

BATE Borisov är ett lag som de allra flesta förmodligen har ganska bra koll på, eftersom laget har etablerat sig i Europa League sista säsongerna. Faktum är att man spelade mot Arsenal i ett tungt dubbelmöte så sent som förra säsongen.

Precis som ni säkert förstår är detta BATE Borisov minst sagt dominant i Vitryssland, och det beror på en rad olika anledningar. På ett rent spelmässigt plan är det så att man är det klart bästa lag, och det visar sig inte minst i antalet gjorda mål.

Vi får skruva tillbaka klockan till mitten av augusti för att hitta senaste gången som BATE Borisov gick av en fotbollsplan utan att göra mål. Detta var i ett kvalmöte till Europa League, och 0-0 mot Sarajevo var allt man behövde efter att man hade vunnit den första matchen.
Annons:

Energetik BGU håller inte

Med det sagt är Energetik BGU också ett ganska starkt lag, som gör en hel del mål framåt och spelar en offensiv fotboll. Problemet är dock antalet gjorda mål där vi inte kan hitta en hållen nolla så långt ögat kan nå i stort sett. Det säger en del om det här laget.

När lagen gjorde upp i början av augusti månad, ett möte som då tillhörde förra säsongen, vann Bate Borisov med hela 4-1 på hemmaplan, och även om vi inte förväntar oss samma sak här tror vi nog att klasskillnaden kommer att bli tydlig.

BATE Borisov är ett väsentligt bättre lag, har god form och har dessutom en god trend vad gäller matcher mot just Energetik BGU. Det är bra att ha med sig till denna premiärmatch. Därför siktar vi in oss på målspelet och tror att bortalaget kommer bidra mest.

Över 2,5 mål spelas till 1,68 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 2,5 mål
Odds: 1,68
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:00, torsdag 19/3
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons:

Annons: