Speltips inför England – Nigeria 2/6: Specialspel med fokus på målen

Spelbloggare Publicerat: 2 juni 2018

Det är fullspäckat med landskamper under lördagen och en av dessa står England och Nigeria, som båda hoppas hitta formen till VM. Från matchen levererar vi på Spelbloggare lite av en specialare till speltips.

När man pratar om England är det omöjligt att inte bortse från hur de i mästerskap efter mästerskap tenderar att misslyckas fatalt. Som en av favoriterna, till att få åka hem med svansen mellan benen.

Nu är kravbilden knappast lika stor som den annars brukar vara och det skulle väl kanske kunna tala till deras fördel? Tack vare tacksamma lotter i gruppspelet skulle det krävas mycket till för att missa slutspelet.

Bland de som verkligen ska leverera är Harry Kane en och Dele Alli en annan, båda stjärnor i Tottenham. I undertecknads bok, kanske de två främsta nycklarna för en eventuell succé.

Nigeria har kvalitet i truppen – men slår, liksom alla afrikanska nationer i världssammanhang, ur underdogposition. Det finns erfarenhet från spel i de europeiska toppdivisionerna och en stark Leicestertouch på det hela; i Kelechi Iheanacho och Wilfried Ndidi, men även Ahmed Musa som spelade där en bit in på det spelår som nyss avslutats.

Andra huvudpjäser? Victor Moses och Alex Iwobi, bland andra. Mittfältet ser starkt ut.

Tillknäppt första halvlek

Att underskatta Nigeria vore en miss. De har klass på flera positioner och VM-kvalet var en stor succé. I den tredje rundans kvalgrupp: 4-2-0 i resultatraden, med Zambia, Kamerun och Algeriet som motståndare, och en målskillnad om 12-4.

I de siffrorna sticker förstås de blott fyra insläppta målen ut.

Ännu mer sticker England ut på den fronten, som de har varit defensivt solida på sistone. Kvalspelet: tre insläppta på tio matcher och även när svårighetsgraden höjts i vänskapsmatcherna därefter har man stängt igen bakåt.

Fyra till antalet har det blivit: 0-0-matcher mot Tyskland och Brasilien, en 1-0-vinst över Holland och 1-1 mot Italien.

Med hänsyn till att matchbilden kan förändras i den andra halvleken, när det städas om bland spelarna, ser vi det som mest intressant att blicka på målspelen från den första halvleken.

Under 1,0 mål (asian handicap) i halvtid spelas till 1,78x hos Betser. Då får vi insatsen tillbaka om det skulle bli exakt en balja.

  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 1,0 mål (asian handicap) – första halvlek
Odds: 1,78 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser (100 kronor omsättningsfri bonus!)
Spelstopp: 18:15, lördag 2/6
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.