Speltips inför England – Rumänien 21/6: Målspel i U21-EM

Simon Pålsson Publicerat: 18 juni 2019

Rumänien har förmodligen ett utsökt skrälläge inför mötet med England i U21-EM, men i vårt speltips tar vi rygg på en annan idé.

Annons:

Det tog inte mer än 90 minuter EM-fotboll innan läget blev direkt skarpt för det engelska landslaget som nu är iväg för att spela U21-EM på plats i Italien och San Marino. Det som känns som en fin, närmast gyllene, generation av engelska spelare föll tungt i premiären mot Frankrike.

Samtidigt vann Rumänien sin öppningsmatch mot Kroatien och såg till att därigenom sätta press på engelsmännen direkt. Nu möts lagen och om engelsmännen förlorar kan äventyret vara över redan 180 minuter efter att man anlände till italiensk mark. En total missräkning om så vore fallet.

Med det sagt har det engelska landslaget nu allting i sina egna händer och kan reparera skadan från öppningsmatchen mot Frankrike genom att slå Rumänien. Då ser läget i laget plötsligt mycket lovande ut inför avslutningen mot Kroatien.

Däremot ska sägas att Hamza Choudhury inte spelar den här matchen efter sitt röda kort mot Frankrike i premiären. Det är såklart ett avbräck att inte kunna formera precis det lag man vill.

Rumänien imponerade

Enligt experterna var Kroatien klara favoriter inför premiären mot Rumänien och med ett kroatiskt VM-silver färskast i minnet kändes det som en match med en given utgång. Men det visade sig att den unga generationen rumänska spelare kunde stå upp väldigt bra mot Kroatiens dito. Det blev hela 4-1 till Rumänien i premiären.

Det gör att laget nu har fantastiskt fina förutsättningar inför fortsättningen på turneringen. Det som krävs nu är egentligen bara att undvika förlora för att ta sig vidare från gruppspelet, om resultaten går som väntas. En seger mot England betyder förmodligen att laget är klara för slutspelet direkt.

Det finns inte heller några rumänska spelare på avbräckslistan, varpå Rumänien förmodligen formerar precis samma startelva som senast. Det blev ju synnerligen lyckat den gången.

Båda lagen göra mål är hur som helst ett bra speltips med tanke på vad som ligger i potten. England måste våga vinna, Rumänien är riktigt farliga framåt.

1,85 gånger insatsen är oddset hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin
Spelstopp:  18:30, fredag 21/6
TV:   svttva logo
Stream:   svtplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.