Speltips inför England – Spanien 8/9: Högoddsare i höjdaren

Spelbloggare Publicerat: 8 september 2018

Lördagens stora höjdpunkt utspelas på Wembley Stadium i London, när England och Spanien drabbar samman i den första omgången av UEFA Nations League. Som pricken över i:et presenterar vi på Spelbloggare ett speltips till det massiva oddset om 3,15 inför supermatchen!

Annons:

Landslagsuppehåll – vem är det som påstått att det skulle vara mindre underhållande? Nysatsningen Nations League har kickstartats och här väntar en match mellan två av världens största fotbollsnationer.

Det är dock med helt olika känslor som de kommer hit till spel. Spanien åkte ur sommarens VM redan i åttondelsfinalen, mot värdnationen Ryssland, medan England, som annars haft som vana att svika i de stora mästerskapen, hamnade på en fjärdeplats. Såklart lite bittert att inte kamma hem en medalj, men det fanns trots allt mycket positivt att hämta ur deras resa.

Spaniens svar på fiaskot har varit att hämta in ex-Barcelonatränaren Luis Enrique på förbundskaptensposten. Det här blir hans första match vid rodret. Får man de önskade svaren?

Anmärkningsvärt är att England, trots att de levererade så pass mycket bättre under sommaren, är presenterade som underdogs. Det visar på marknadens stora tro på Spanien – och man kan förstå varför, med det urstarka materialet som finns.

Vitamininjektion i Spanien?

Vi har all respekt för England och deras kvalitéer. Normalt ska dock Spanien anses som den starkare parten och med en ny förbundskapten på plats kan de få en rejäl vitamininjektion. Blir lite av att börja om från noll. En nytändning.

Men att åka till Wembley Stadium är inte det enklaste – och nu verkar England, som nämnt, ha hittat stilen.

Tanken är med andra ord att hemmaplansfördelen för England i stort neutraliserar skillnaderna på förhand. Ett något starkare bortalag – det bäddar för en tajt historia. Krysset känns som ett resultat båda parter skulle kunna köpa.

En typisk kryssmatch? Absolut!

3,15 ställer Expekt ut för tecknet och det testas direkt.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, lördag 8/9
TV:  tvtolv logo cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.