Speltips inför Espanyol – Celta Vigo 18/9: Fokus på målen

Spelbloggare Publicerat: 18 september 2017

Måndagens enda match från spanska Primera División spelas mellan ett uppretat, kanske till och med smådesperat Espanyol och svajigt Celta Vigo, varpå målen borde vara nära till hands…

Varken Espanyol eller Celta Vigo har levererat på önskad nivå i serieupptakten, men för de senare nämndas del har läget åtminstone ljusnat i och med den 1-0-vinst över Deportivo Alavés de kommer från. Detta följde upp uddamålsförluster mot Real Sociedad och Real Betis.

När vi summerar matcherna är det uppenbart att Celta Vigo ska krävas mer från. Halvdana insatser, eller sämre, alla tre.

Espanyols premiär borta mot Sevilla slutade i en pinne efter 1-1 på tavlan och där fanns mycket att hämta. Efter det? Spikrakt neråt i källaren! 0-1 hemma mot Leganés var inte alls vad som var tänkt efter den lyckade premiären och 0-5-förlusten senast mot Barcelona ännu värre.

Òscar Duarte och Javi López, skadade, saknas för Espanyol medan Celta Vigo har frågetecken för svenske John Guidetti och Nemanja Radoja.

Överspelet – favorit kontra undern

Gillar möjligheterna för mål på RCDE Stadium och polletterna satsas på att den klassiska 2,5-målslinan ska passeras när oddssättarna menar att underspelet ska vara favorit kontra övern.

Nu har Espanyol två spelade matcher utan mål framåt, men kapacitet finns och vi räknar med att de kommer försöka sätta tonen inför hemmapubliken och kanske i viss desperat stil försöka få hål på motståndarna. Pumpa på framåt – i jakten på tre pinnar.

Däremot kan det istället slå bakåt – eller åt båda håll – och när ett Celta Vigo som det stormat om står på andra sidan planhalvan. Offensiv frejdighet som varvats med defensiv instabilitet, även om det var en tillknäppt match mot ett försvarsinriktat Alavés senast. Annat typ av motstånd nu. De två matcherna innan dess innehåll hela åtta baljor.

2,06 gånger pengarna för överspelet på 2,5-målslinan är värt att investera i. Spelet och oddset hittas hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,06 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, måndag 18/9
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: