Speltips inför Espanyol – Getafe 27/11: Målsnålt hemmalag

Simon Pålsson Publicerat: 26 november 2017

Det sprakar inte direkt om Espanyol för tillfället. Därför är förhoppningarna om mål ganska svala inför måndagens möte med Getafe på hemmaplan.

Espanyol har haft en oerhört tung inledning på säsongen, allra främst offensivt sett. På sina tolv inledande matcher i ligan har laget skrapat ihop nio mål framåt och vore det inte för att det ser stabilt ut bakåt – 15 insläppta är trots allt okej – vore laget nog mer indragna i bottenstriden. Nu har laget faktiskt sex poäng till godo på nedflyttningsplatserna.

På måndagskvällen väntar möte med Getafe på hemmaplan och lir det seger här kan laget klättra upp ett gäng platser i tabellen. Espanyols form är dock inte särsklt god – en seger på de sju senaste – varpå det känns lite osannolikt. Offensiven har varit direkt svagt på sistone, med ynka två gjorda mål på de sju senaste matcherna. Det håller inte.

Getafe har sju av nio poäng på sistone och ser ganska bra ut, men nu väntar en match som laget brukar ha svårt i. I två raka möten borta mot Espanyol har Getafe gått mållösa av planen och tendensen med målsnåla matcher mellan lagen är supertydlig.

Ingen målfest att vänta

Espanyol får klara sig utan Leo Baptistao, som har dragit på sig en skada. Därmed väntas Sergio Garcia spela där uppe i hans ställe. Gerard Moreno är också högst osäker till spel.

Hos Getafe är Gaku Shabasaki inte tillgänglig, medan Karim Yoda inte heller är spelklar.

Det är väl främst hemmalaget som försvagas av sitt skadeläge, men det finns å andra sidan inga avbräck som kan komma att avgöra matchen åt endera håll.

Trenden mellan lagen är som sagt tydligt målsnål, samtidigt som Espanyol så gott som alltid spelar målfattiga matcher. Det lär bli ytterligare en sådan.

Båda lagen INTE göra mål spelas till 1,85 gånger såsen hos bet365.

  Registrera dig hos bet365 här!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål – nej
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (Registrera dig här! Regler & villkor gäller.)
Spelstopp:  21:00, måndag 27/11
TV:    viasatfotboll logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: