Speltips inför Espanyol – Las Palmas 10/3: Fredagsunderhållning från Spanien

Spelbloggare Publicerat: 8 mars 2017

Fredagens Primera División-batalj spelas mellan Espanyol och Las Palmas på RCDE Stadium, varifrån vi tror att det kan bjudas på en rätt underhållande match, varpå polletterna investeras på målmarknaden.

Välkomna in helgen! Den här klassiska fredagsmatchen har också potential att bli en mycket trevlig sådan. Har Juventus-Milan – läs vårt speltips därifrån här – fått konkurrens om tittarna? Utan tvekan!

För tabellen, en inte superintressant match. Chansen att lösa en Europaplats lever i viss mån för framförallt Espanyol, men möjligheten att nå upp dit får ses som försvinnande liten. Typ typiska mittenlag.

Någon risk att trilla ur finns förstås inte heller. Bottentrion imponerar ju inte direkt…

Espanyol är placerade nia och Las Palmas på plats 13 i tabellen. Fyra pinnar skiljer dem åt i det tajta mittenskiktet. Frågeställningarna som dyker upp är; vartåt det barkar? Det är trots allt en hel del kvar av spelåret. Undre eller övre halvan?

Övern klickas i

Spelbolagens tankar – tillknäppt och målsnålt. Våra tankar – öppet och målrikt.

Det må inte vara de största av klubbar som ryker ihop, men underhållningsvärdet har potential att bli stort och därför känns oddssättarnas resonemang löjligt missvisande. Men ja, det är bara att tacka och ta emot. Utnyttja spelvärdet!

Lagen är faktiskt rätt underhållande att följa – och ser vi till Las Palmas sida, har det varit full rulle på sistone. Nu senast vann man med ishockeysiffrorna 5-2 över Osasuna och dessförinnan löstes ett 3-3 kryss mot Real Madrid. God form, fantastisk leverans – men defensiven är sårbar.

Även varit rätt bra fart runt Espanyol – sex av deras nio senaste matcher har passerat 2,5-målslinan. Här ska de, i egenskap av hemmalag, pusha upp positionerna och mot en så pass svajig motståndare, kan matchbilden enkelt öppnas upp.

Gästerna må ha det offensiva kortet Marko Livaja samt Roque Mesa avstängda efter att ha fått syna ostskivorna senast, men det borde inte påverka alltför mycket.

Mållinan är nere på 2,25 (asian handicap) och för överspelet får vi hela 1,87x hos Bet365. Det måste testas och då är vi försäkrade att få halva insatsen tillbaka vid exakt två mål. Vinst på spelet vid tre eller fler.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 10/3
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: