Speltips inför Everton – Crystal Palace 10/2: Mål åt båda håll

Simon Pålsson Publicerat: 10 februari 2018

Det finns en hel del som talar för att vi står inför en målrik drabbning när Everton och Crystal Palace gör upp på klassisk engelsk avsparkstid Det är åtminstone vår förhoppning.

Huvudmatchen från Premier League på klassisk avsparkstid hämtas från Goodison Park i Liverpool. Där spelar Everton hemma mot Crystal Palace och trots att det är två i vissa avseende sargade lag har vi ganska höga förväntningar på förhand.

Båda lagen finns med i mitten av den så extremt jämna tabellen och kan mycket väl anses vara direkt inblandade i bottenstriden. Värst är det för Crystal Palace som bara har tre poäng ner till nedflyttningsplatserna, medan Everton trots allt har sju.

Spontant känner vi att målen bör vara i fokus inför det här mötet då båda lagen har visat sig ganska starka framåt på sistone. Samtidigt har både Everton och Crystal Palace släppt in på tok för mycket mål under egentligen hela säsongen – bland de mest läckande försvaren i hela ligan faktiskt – så även i det avseendet borde målen ligga nära till hands.

Spel på målmarknaden

Det är ett helt galet skadeläge som Roy Hodgson har att försöka pararera i Crystal Palace just nu. Hela nio spelare finns på skadelistan och missar matchen, varav flera känns givna i en startelva.

Spelarna som inte är tillgängliga är – håll nu i hatten – följande: Wilfried Zaha, Connor Wickham, Scott Dann, Jason Puncheon, Jeffrey Schlupp, Ruben Loftus-Cheeck, Bakary Sako, Julian Speroni och Martin Kelly. En handfull har varit borta länge, men läget är helt klart mer akut nu. Det gör att nyförvärvet Alexander Sørloth kan tänkas starta, samtidigt som Erdal Rakip kan bli aktuell för en plats i truppen.

För Evertons del är det egentligen samma spelare som nu missar matchen och det handlar primärt om defensiva avbräck. Leigthon Baines, James McCarthy, Maarten Stekelenburg och Ramiro Funes Mori kommer inte att spela matchen för hemmalagets del.

Som vi nämnde tidigare talar det mesta för mål här. Det finns en hel del kvalité framåt, men det läcker på tok för mycket bakåt. Så ser det egentligen ut i båda läger.

Båda lagen göra mål spelas till 2,05 gånger insatsen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, lördag 10/2
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: