Speltips inför Everton – Hull 18/3: Kalasspel hittat!

Spelbloggare Publicerat: 15 mars 2017

Vi höjer ett varningens finger – för oddsdropp. Uppmaningen inför matchen mellan Everton och Burnley lyder således; skynda, fynda! Speltips, odds och statistik hittar ni här.

Gillar starkt vad Everton visat på sistone och över spelåret som helhet. Finns kapacitet att ta ytterligare kliv också, vilket vi borde få ett smakprov på redan nu under slutspurten av säsongen – innan det verkligen kan blomstra nästa.

Laget har sakta men säkert krupit uppåt i tabellen, minskat avståndet till topp sex-klubbarna, och har – förvisso med två matcher fler spelade – bara två pinnar upp till sexan Manchester United just nu. Framförallt har konkurrenterna nedan spurtats ifrån, vilket innebär att möjligheterna för Europaspel ska ses som stora.

Hull City kämpar på febrilt och imponerande med det begränsade material som fogas över. Att klubben fortfarande har en hyfsad chans att överleva i finrummet, det tycker jag ska betraktas som en succé bara det. De är tredjejumbo för närvarande, alltså på den sista plats som leder neråt i seriesystemet, och har pinnen upp till säker mark – med en match mer spelad.

Något som varit väldigt otacksamt för Hull under säsongen är de stora skadebekymren i kombination med en tunn trupp. Listan av frånvarande spelare är alltjämt proppad, men situationen har ändå lättats något.

Everton minusspelas

Som nämnt – vi höjer ett varningens finger för oddsdropp. Gäller att passa på i tid, nu när oddsen är så pass lockande.

Everton fortsätter imponera och studsade tillbaka efter 2-3-förlusten borta mot Tottenham med att köra över West Bromwich med 3-0 på Goodison Park förra veckan. Motståndet må ha uppträtt vekt, men visst är det så att ”The Toffees” hade en betydande roll i att begränsa dem.

Allt som allt är formen fantastiskt fin och Everton har vunnit hela fyra raka hemmamatcher – alla med minst två baljor. Under denna period kördes exempelvis Manchester City över med fyra mål mot noll.

Hull lever mycket på deras solida hemmaspel och den energi de får från publiken. Borta är det inte lika skoj med 11 förluster på de 12 senaste matcherna. Ofta så att siffrorna skjuter i höjden också. Tror knappt spelarna själv tror att en skräll är speciellt trolig här…

Det ska väl inte vara något snack om saken?

Everton -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med exakt ett mål – synas till 1,87x utan att överhuvudtaget blinka. Bet365 är platsen.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Everton -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 18/3
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: