Speltips inför Everton – Newcastle 23/4: Spelvärde deluxe

Spelbloggare Publicerat: 22 april 2018

Ett topptrimmat Newcastle United hoppas förlänga deras fantastiska vinnarsvit när de tar picket och packet till Liverpool, Goodison Park, för att ställas mot ett mindre formstarkt Everton. Lyckas de?

Newcastle har trots vissa dalar under spelåret sett till att undvika bottenstriden, kampen om nytt kontrakt, inför den absoluta slutspurten och helt klart har det blivit i samband med de fyra vinster som nu är uppradade, en efter annan. Tokstarkt!

Enkla matcher har det heller inte varit på tal om. För precis över en vecka sedan städade de av Arsenal hemma på St. James’ Park med två mål mot ett och dessförinnan Leicester City borta med identiska siffror. De två andra treorna, mot Southampton och Huddersfield Town. Ja, trenden har bara pekat uppåt sedan årsskiftet…

Everton, då? De var en bit in i det hela delvis med i racet om Europa, men nu tappat och är fastkedjade i det hopplösa mittenskiktet av tabellen – pinnen före kvällens motståndare, med en match mer spelad. Plats nio respektive tio i tabellen.

Att Everton varit en besvikelse kan inte sopas under mattan med. De värvade en hel del fina namn inför året, där Wayne Rooney stack ut, men inte lyckats få ut den fulla potentialen – eller är de bara överskattade? – och har fått bekänna att de helt enkelt inte håller för toppen, inte ens för att snudda på den.

Formen toppad!

Är det inte på sin plats med ett spel på Newcastle här? Till rådande odds, som förutsättningarna ser ut – utan minsta tvekan. Ger dem toppchans till att i första hand undvika förlora, men även vinna matchen. Det avspeglas inte i oddsen, milt uttryckt.

Everton ser ut att ha tappat stinget rejält – och man kan förstå varför. De vinner alldeles för få matcher, svajar till och är sällan att lita på, inte ens i form av storfavoriter. Laget har inte vunnit på tre matcher, vilka spelats mot Swansea, ett hejvilt roterande Liverpool och Manchester City.

Skadorna som stört dem har förstås viss inverkan på det hela. Gylfi Sigurdsson, Maarten Stekelenburg, Eliaqium Mangala, James McCarthy samt Mason Holgate saknas allihopa.

Annat är det med Newcastle, som bara får mer och mer blodsmak i munnen när de klättrar som bara den i tabellen. De är nu på den övre tabellhalvan; har, som nämnt, vunnit fyra matcher efter varandra. De två senaste av dessa, mot Liverpool och Leicester.

Formen är toppad. Självförtroendet likaså. Truppsituationen, utan nämnvärda skadebekymmer, prickfri.

Newcastle +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om matchen slutar med oavgjort utfall – spelas till precis under dubbla insatsen.

  Rygga spelet hos Bethard – Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!

Speltips:

Speltips: Newcastle +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,99 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik bonus: 200% upp till 1 000 kronor!)
Spelstopp: 21:00, måndag 23/4
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: