Speltips inför Everton – Sunderland 20/9: Mållyckan testas

Spelbloggare Publicerat: 20 september 2017

Det mesta tyder på att oddssättarna överdriver möjligheterna för mål i onsdagens cupmatch mellan Everton och Sunderland, som båda dras med hemsk form.

”Vinnare på transferfönstret”, har det snackats om att Everton varit – något även undertecknad stämt in i – men efter den lovande seriestarten, har ”The Toffees” tappat momentum totalt och nu förlorat fyra raka matcher utan mål framåt, varav tre av dessa varit i Premier League.

Den mest anmärkningsvärda av den här raden av förluster måste ändå tituleras vara den med 0-3 borta mot italienska Atalanta i Europa League. Onekligen ett felsteg, som det blivit en hel del av på sistone…

Sunderland har inte heller förmått att motsvara deras krav, utan har spelat in sex knappa pinnar på åtta matcher i Championship, vilket placerar dem precis ovanför nedflyttningsområdet. 1-1 borta mot Hull City senast var dock ett fall framåt – den första pinnen på fyra matcher.

Det här blir Evertons första match i årets Ligacupen medan Sunderland hunnit avverka Bury och Carlisle United, som huserar i tredje- respektive fjärdedivisionen.

Slutsatsen: målsnålt

Rotation är väntad åt båda håll och det ökar ovissheten inför matchen, men det mesta pekar på att Everton blir de som bjuder på störst rockader i startelvan, varpå kvalitetsgapet lär minska ett par nivåer.

Samtidigt är det två lag helt ur form som drabbar samman, något som säkerligen smittar av sig på spelarna utanför de normala startelvorna, och detta kan komma att prägla matchen som helhet.

Inte minst är det målproduktionen som det brustit i. Everton har så många som fyra raka matcher utan mål framåt.

Cupspelet borde vara långtifrån prioriterat för någondera av parterna och vi kan tänka oss att en rätt trevande tillställning väntar på Goodison Park, med ett Sunderland som klarar av att hålla försvarsmuren uppe. Slutsatsen blir därför, rimligen – målsnålt.

Under 3,0 mål (asian handicap) duger till de 1,97 gånger pengarna som Bet365 ställer ut. Om det blir exakt tre mål i matchen är vi försäkrade att få insatsen tillbaka med spelet.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,97 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 20/9
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: