Speltips inför FC Belshina Bobruisk – FC Minsk 22/3: Bottenlag

Simon Pålsson Publicerat: 21 mars 2020

FC Belshina Bobruisk tar sig an FC Minsk i den premiär av vitryska Premier League som mycket väl kan innehålla två kommande bottenlag.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det som blir helgens allra sista match från premiäromgången av den vitryska elitfotbollen spelas mellan FC Belshina Bobruisk och FC Minsk, två lag som man inför säsongen ser som två blivande bottenlag och som har fått slåss för nya kontrakt under flera säsonger.

Faktum är att FC Belshina Bobruisk så sent som förra säsongen inte ens spelade allra högst upp i seriesystemet, utan kommer in som nykomlingar till den här säsongen. Det är lite av en jojo vi har att göra med, så själva sitsen i sig är inte ovanlig eller skrämmer upp laget.

Däremot säger det en del om vad det är för typ av lag, och vad det är för typ av klubb. FC Belshina Bobruisk lär med största sannolikhet fortsätta vara ett lag som slåss på den nedre halvan, och som släpper in betydligt fler mål än vad man borde.

Om vi ska gå på förra säsongen kan konstatera att det här är ett offensivt lag och FC Belshina Bobruisk är på det hela taget ett lag som spelar öppna matcher, åtminstone om vi ser till mpålproduktionen.
Annons:

Målspel i Vitryssland

Med det sagt har FC Belshina Bobruisk bara gjort ett mål på sina tre träningsmatcher inför säsongen, då man valt att spela mot tufft motstånd från högstaligan alla tre gångerna. Men senast man spelade tävlingsmatch har man många, många målrika matcher i bagaget. Faktum är att man under samtliga 12 sista matcher på förra säsongen gjorde mål. Det säger en del.

Det vi också kan luta oss mot är den inbördes statistik som finns, och som visar att lagen som nu gör upp i söndagens sena möte (avspark redan 14:00 trots allt) brukar bjuda upp till dans mot varandra. 1-3 i åttondelsfinalen av cupen, som är senast man gjorde upp på allvar.

Här har vi goda förhoppningar om att få se något liknande. Vi räknar iskallt med att FC Minsk ser det här som en bra chans till tre poäng, då match borta mot FC Belshina Bobruisk är ett av de mer lättare bortamötena under säsongen. Rent statistiskt.

Över 2,5 mål spelas till fina 2,11 gånger krämen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Sveriges hetaste spelbolag!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,11
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 14:00, söndag 22/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: