Speltips inför FC Belshina Bobruisk – Gorodeya 3/4: Två lag som krisar

Simon Pålsson Publicerat: 2 april 2020

Det har inte gått mer än två matcher på säsongen, men varken FC Belshina Bobruisk eller Gorodeya har plockat någon poäng än. Den 3 april 2020 möts lagen.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är ingen rast och defintivit ingen ro som gäller för den vitryska ligan just nu, som valde att dra igång sin säsong precis enligt planerna för ett par veckor sedan. När resten av Europa ligger i karantän kör man på som ingenting.

Så här långt har säsongen också bjudit på en hel del skrällar, och fantastiska matcher. Där både de regerande mästarna och de regerande vicemästarna BATE Borisov faktiskt förlorade sina öppningsmatcher. Det gör att spänningen känns vid liv direkt.

Två andra lag som har fått inkassera förluster, dessutom i plural i båda fallen, är FC Belshina Bobruisk och Gorodeya som nu möts på fredagskvällen. Här har lagen chansen att plocka sina första poäng för säsongen.

Just nu har det spelats två omgångar av ligan i Vitryssland, och därmed är det ingen fara på taket än. Men såväl FC Belshina Bobruisk som Gorodeya har inte råd att låta det gå för lång tid utan att man vinner matcher.
Annons:

FC Belshina Bobruisk är aningen hetare

På sin egen hemmaplan vore det konstigt om FC Belshina Bobruisk inte gällde som favoriter, men baserat på inledningen av säsongen finns det heller ingenting som gör att bortalaget måste vara rädda.

Däremot har man gjort ett mål hittills. FC Belshina Bobruisk förlorade nämligen med 1-3 mot Minsk i den första matchen för säsongen, att jämföra med Gorodeya som efter 180 minuter fotboll fortsatt är mållösa. Det är väl möjligen en sak som talar för FC Belshina Bobruisk.

Vad vi kan konstatera är att Gorodeya är uddlösa, samtidigt som FC Belshina Bobruisk (som är nykomlingar) är svårbedömda. Det gör att vi inte riktigt vet vad vi ska vänta oss här. Men att FC Belshina Bobruisk inte går för att göra mål på hemmaplan känns osannolikt, och att Gorodeya ska spela ytterligare 90 minuter utan att näta vore bara för deppigt.

Därför spelar vi båda lagen göra mål till 2,19 gånger såsen hos Coolbet. Det är ett fantastiskt bra odds med tanke på att båda lagen har klara defensiva bekymmer.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds: 2,19
Bolag: Coolbet
Spelstopp:  16:00, fredag 3/4
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons:


Annons:

Annons: