Speltips inför FC Cincinnati – DC United 19/7: Klockren favorit

Simon Pålsson Publicerat: 17 juli 2019

Ett väldigt kittlande odds dukas upp inför mötet mellan bottenlaget FC Cincinnati och DC United i MLS natten till fredagen den 19 juli.

Annons:

Natten till fredag är det åter dags för Major League Soccer och sin vana trogen levererar den amerikanska fotbollsligan en rad matcher som kan bli intressanta. För en utomstående, som möjligen inte har den starkaste relationen till ligan, är mötet mellan bottenlaget FC Cincinnati och intressanta DC United förmodligen det man helst tittar på.

Dels finns det ett par heta profiler i åtminstone bortalaget, där Wayne Rooney är det stora namnet utåt sett. Det är också han som har stått för flest starka insatser under säsongen. Alldeles uppenbart har engelsmannen en del kvar att ge på den här nivån.

DC United hör hemma i toppen av sin konferens och ångar på mot slutspel. Det finns en oroväckande trend på bortaplan – där är resultaten inte alls bra – och poängtappet mot ett decimerat New England Revolution senast var också onödigt. Men på det hela taget har laget gjort en stark säsong.

FC Cincinnati å sin sida ligger sist med 17 poäng. Det finns inget lag i hela MLS som har en sämre poängskörd. Att dessutom ha släppt in 45 (!) mål på endast 20 matcher gör att laget har det sämsta snittet för antalet insläppta mål i hela ligan.

Solklar favorit

FC Cincinnatti har en rad spelare på sin skadelista och med en redan svag trupp är de tinte direkt vad som behövs. James McLauglin, Greg Garza, Fatai Alashe och Roland Laah kommer inte att kunna den här spelen heller. Frankie Amaya är dessutom tveksam till spel.

DC United har nästan samtliga spelare tillgängliga och inte minst de bästa spelarna – med Wayne Rooney i den givna spetsen – finns ändå tillgängliga för spel. Oniel Fischer och Chris-Odoi Atsem står dock på skadelistan.

Det som inte talar för att bortalaget ska ordna de thär är att laget har fem (!) raka matcher på bortaplan utan vinst. Detta trots att Wayne Rooney har gjort DC United till ett lag som har hör hemma i toppen av MLS. Vi tror att det mycket väl kan lossna nu, trots den snöpliga poängmissen senast.

DC United att vinna (draw no bet) spelas till 2,00 gånger insatsen. Då får vi alltså pengarna tillbaka om matchen slutar oavgjort. Att hemmalaget ska gå segrande ur striden känns lite väl avlägset i nuläget.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  DC United draw no bet
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  02:00, fredag 19/7
TV:   strive logo
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.