Speltips inför FC Cincinnati – LA Galaxy 23/6: Dags för Zlatan igen

Simon Pålsson Publicerat: 18 juni 2019

Zlatan Ibrahimovic är på jakt efter tre nya poäng när hans Los Angeles Galaxy spelar borta mot FC Cincinnati natten till söndag den 23 juni svensk tid.

Annons:

Natten till söndagen den 23 juni är det äntligen dags för lite Zlatan Ibrahimovic i våra liv igen. Det finns många svenskar som viger nätterna åt att ratta in Strive för att kunna följa vår svenska stjärna på andra sidan Atlanten och natten till söndag den här helgen är det nog mer än läge att göra det.

LA Galaxy har som bekant öppnat säsongen stark och ligger just nu trea i ett jämnt toppskikt. Det saknas riktigt överpresterande lag och trots ett par förluster kan alltså Zlatans lag finnas med där uppe. Det finns en fortsatt oförmåga att behålla jämnheten i prestationerna över alla matcher, speciellt mot lite bättre motstånd.

Med det i åtanke är det såklart glädjande att den här matchen spelas mot ett av ligans klart svagaste lag. FC Cincinnati har släppt in minst två mål i fyra raka matcher, men har bara en match av sina tio (!) senaste i ligan som slutat med någonting annat än en förlust. Svindlande svagt.

Zlatan fixar biffen

FC Cincinnati har haft stora problem med skador under inledningen på säsongen, någonting som är delar av förklaringen till att det här inte varit den poängmässiga utdelning som laget hade hoppats på. Det ser egentligen inte bättre ut nu heller när LA Galaxy kommer på besök.

I LA Galaxy har Zlatan Ibrahimovic – den spelare som gjort flest mål, flest assist och flest poäng – kommit tillbaka efter sin avstängning och spelar såklart nu när det är dags för ligaspel igen. Utan honom är LA Galaxy ett helt annat lag, men med honom på planen finns det inte många motståndare som går fredade av planen.

Det är ungefär där vi tar avstamp för speltipset inför den här matchen också. Det är Zlatan det handlar om. Åtminstone om den svenske anfallsstjärnan vill det själv. Vår känsla är att det är precis han vill här.

Mot ett av hela ligans sämsta försvar tror vi på ett LA Galaxy som gör avtryck rent målmässigt. LA Galaxy över 1,5 mål i matchen spelas till 2,14 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  LA Galaxy över 1,5 mål
Odds:  2,14(Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  01:30, söndag 23/6
TV:   strive logo
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.