Speltips inför FC Energetik Türkmenbasy Mary – FK Köpetdag Asgabat 14/5: Turkmenistan

Simon Pålsson Publicerat: 11 maj 2020

Det är dags för fotboll i Turkmenistan, och på torsdagen möts FC Energetik Türkmenbasy Mary och FK Köpetdag Asgabat den 14 maj 2020.

  Coolbet har feta odds!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Nu ska vi inte dvälla oss en massa i namnen, men visst är det kittlande att på torsdagseftermiddagen kunna följa mötet mellan FC Energetik Türkmenbasy Mary och FK Köpetdag Asgabat i Turkmenistan?

Det är sannerligen två lagnamn som sticker ut, och i en svensk kontext är det klart att man hoppar till på dessa båda namn.

Tack och lov har spelbolagen valt att gå ganska tungt på den här matchen, med djupa och breda marknader för odds och speltips på torsdagsmatchen. Det tackar vi för.

Det här är två lag som hör till mittenstriden i tabellen, men där bortalaget med en vinst faktiskt kan gå upp som trea i tabellen. Då är man dessutom bara en poäng bakom serieledarna, och skulle med det ge sig själva bra förutsättningar inför fortsättningen.

Det har spelats 7-8 omgångar hittills av ligan och det återstår mycket att spela innan det här ska summeras, men att hänga på tåget tidigt är alltid att föredra.

FC Energetik Türkmenbasy Mary får det tufft

FC Energetik Türkmenbasy Mary å sin sida har bara tagit fem poäng på sina första sju spelade matcher på säsongen, men har å andra sidan bara -4 i målskillnad. Det har att göra med att man kryssar många av sina matcher.

Det går också lätt att konstatera att FC Energetik Türkmenbasy Mary är ett lag som har problem i offensiven, och nu står man på två raka matcher utan gjort mål framåt. I fem av sju matcher har man inte ens nätat under den här säsongen. Det säger sig själv att det blir svårt att vinna matcher då.

Gästerna då? Jo, man gör klart mer mål, men inte heller här handlar det om något sprudlande lag. Med det sagt är man det bättre laget och gäller som givna favoriter på förhand här. Så ska det också vara.

Båda lagen INTE göra mål spelas till 1,68 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål – nej
Odds: 1,68
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 15:00, torsdag 14/5
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons:


Annons:

Annons: