Speltips inför FC Isloch – FC Slutsksakhar 5/4: Vitryska ligan

Simon Pålsson Publicerat: 2 april 2020

FC Slutsksakhar måste gälla som underdog, men en snäv sådan, inför bortamötet med FC Isloch i Vitryssland söndagen den 5 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är ingen rast och definitivt ingen ro som gäller i den vitryska fotbollen, som trotsar coronan och kör på som att ingenting har hänt. Det tackar vi för, med tanke på att det innebär att vi har mer att fokusera på vad gäller betting.

Ett av två möten denna söndag spelas mellan FC Isloch och FC Slutsksakhar, som är två lag som öppnat säsongen bra utifrån förutsättningarna.

FC Slutsksakhar var ett bottenlag förra säsongen, men kunde tack vare en ganska stark avslutning rädda sitt kontrakt och till slut hamna som nummer elva av totalt 16 lag i serien. Det gör att man nu har lite mer tillförsikt inför den här säsongen, men pressen på ett lag som FC Slutsksakhar finns alltid där.

Märk väl att FC Slutsksakhar också går under namnet FK Slutsk eller möjligen FC Slutsk hos ett par spelbolag, så håll ögonen öppna så att ni väljer rätt match för detta speltips.
Annons:

Ett underspel som speltips

FC Slutsksakhar har en vinst och en förlust efter två spelade matcher, och fick faktiskt med sig en seger i hemmapremiären mot Slavia Mozyr. Det har givit lite andrum och paniken att få till en stark start har plötsligt blåst bort. En skön lättnad för FC Slutsksakhar, må vi tro.

FC Isloch då? Jo, faktum är att laget vunnit två raka matcher, båda med 1-0. Nu har man mött relativt enkelt motstånd och vi ska inte dra för stora växlar av det, men vi kan konstatera att man spelar en viss typ av fotboll.

Just en tät fotboll har varit återkommande i de senaste säsongernas möten mellan dessa båda lagen, där de tre av de fyra senaste matcherna alltså slutade 1-0 åt endera håll. Det är knappast en slump att så blir fallet.

Under 2,25 mål spelas till 1,68 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,68
Bolag: Unibet
Spelstopp: 17:00, söndag 5/4
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons:


Annons:

Annons: