Speltips inför FC Isloch – Neman Grodno 21/3: Premiär i Vitryssland

Simon Pålsson Publicerat: 21 mars 2020

Lördagen är full av matcher från Vitryssland, där premiäromgången i vitryska Premier League snart går i mål. Nu möts Isloch och Neman den 21 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Ni har säkert koll på att det inte kryllar av alternativ vad gäller betting just nu, men då gäller det bara att slänga ut alla gamla tankesätt och försöka tänka i lite nya, mer kreativa banor för att stimulera bettingbehovet.

Och faktum är att det spelas bra med sport och fotboll runt om i världen, om man bara vågar gå lite utanför sin comfort zone och spela på marknader som man kanske inte vanligtvis ens slänger ett öga på. I Afrika är flera ligor igång, och i europeiska Vitryssland har man faktiskt dragit igång ligan i veckan.

I torsdags spelades de första matcherna från premiäromgången, och nu fortsätter den omgången hela vägen in i helgen. Det är match på lördag, och sen går omgången i mål på söndagen.

Ett möte som spelas på lördagen avgörs mellan FC Isloch och Neman Grodno, två lag som man kanske inte direkt har stenkoll på som svensk. Det här är inte lag som vanligtvis tillhör toppen eller som kan vara ute i Europa och härja, likt de regerande mästarna BATE Borisov som är överlägsna fortsatt.
Annons:

En tät premiär

Men en sak kan vi lita på när det är premiär och det är att det är årets första riktiga match – med allt vad det innebär. Det är en trend som går över lands- och ligagränser, och som bottnar i att lagen inte är fullt trimmade. För i den första matchen för året är det mycket som inte lossnar.

Det är en av anledningarna till att vi ser framför oss en tät, förmodligen målsnål historia mellan FC Isloch och Neman Grodno här.

Underspelet var givet under båda matcherna förra säsongen och även om FC Isloch har en liten fördel efter att ha vunnit med 1-0 i motsvarande möte förra året tycker vi inte att vi har på fötterna för att måla upp hemmalaget som favoriter. Dessutom åkte FC Isloch ut ur cupen, kvartsfinal närmare bestämt, i förra veckan.

Under 2,5 mål spelas till 1,67 gånger krämen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds: 1,67
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 14:00, lördag 21/3
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons:

Annons: