Speltips inför FC Minsk – Torpedo Belaz Zhodino 2/5: Felaktig favorit

Simon Pålsson Publicerat: 2 maj 2020

Spelbolagen håller inte Torpedo Belaz Zhodino som favoriter inför matchen mot FC Minsk lördagen den 2 maj 2020 i vitryska Premier League.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit en synnerligen stark inledning på den här säsongen för uppstickarna Torpedo Belaz Zhodino, som visat sig vara ett av seriens allra mest svårslagna lag i den vitryska fotbollen.

Strax innan säsongsstarten föll Torpedo Belaz Zhodino i två möten i cupkvartsfinalen, och då fanns det viss oro för var lagen skulle stå när det var dags för att dra igång ligasäsongen. Men Torpedo Belaz Zhodino har visat sig vara ur starka och gäller nu som ett givet topplag.

Lördagen den 2 maj 2020 är det dags för ett tufft möte borta mot FC Minsk, en match som vi tycker att Torpedo Belaz Zhodino ska ha goda chanser att vinna. Det är åtminstone inte läge att hålla hemmalaget som stora favoriter. Men så resonerar inte riktigt spelbolagen.

Det raka spelet på Torpedo Belaz Zhodino är uppe närmare 3,00 gånger insatsen, och den som vill spela X2 eller andra handikappspel till förmån för Torpedo Belaz Zhodino kommer snabbt att kunna hitta bra odds.

Men våra tankar är lite annorlunda.
Annons:

Torpedo Belaz Zhodino är svårslagna

Så här långt under säsongen har Torpedo Belaz Zhodino en förlust, borta mot Dinamo Minsk, och i övrigt tre vinster och två kryss. Det måste man säga är ett bra facit med tanke på förväntningarna man hade på laget inför säsongen.

En styrka som Torpedo Belaz Zhodino har är att man släpper in få mål, och just nu är det hela tre raka matcher och 270 minuter utan insläppt mål. Då har man ändå spelat borta mot storlaget BATE Borisov.

FC Minsk å sin sida är ett ojämnt lag, som blandar och ger, och som inte direkt är överlägsna på sin hemmaplan. Det är inte ens så att man kan kalla det en stor hemmaplansfördel när man spelar på sin lilla arena.

Här tror vi på en tät historia och ett Torpedo Belaz Zhodino som inte ligger sig ner, utan som håller nere siffrorna betänkligt.

Under 2,5 mål spelas till 1,57 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,57
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00, lördag 2/5
TV: 
Stream:  unibet logo

 
Annons:


Annons:


Annons:

Annons: