Speltips inför FC Oshmyany – FK Sputnik 25/4: Division 1 i Vitryssland

Simon Pålsson Publicerat: 25 april 2020

Division 1 i Vitryssland fortsätter på lördagen den 25 april 2020 och mötet mellan FC Oshmyany och FK Sputnik är värt att hålla koll på.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Sicken start på säsongen för FC Oshmyany!

Ja, på något annat sätt kan man inte beskriva inledningen på det här fotbollsåret för klubben FC Oshmyany, som tog tre poäng direkt i den första matchen för ligasäsongen borta mot Arsenal Dzerchinsk.

Det är inte det svåraste motståndet som kommer att vänta under säsongen, men att FC Oshmyany radar upp tre poäng och gör hela tre mål på bortaplan i en premiär bådar gott inför framtiden.

Det gör också att förväntningarna på FC Oshmyany blir större direkt, och det gör att vi kliver in i fortsättningen av säsongen med FC Oshmyany som ett av lagen att hålla lite extra öga på.

Förra säsongen slutade FC Oshmyany faktiskt tvåa i tredjedivisionen, och tog sig alltså upp som nykomlingar bakom just motståndet i den första omgången den här säsongen. Med andra ord har laget öppnat säsongen på ett förträffligt sätt.
Annons:

FC Oshmyany får det tufft

Så vilka är det som väntar i den andra omgången, och årets första hemmamatch för FC Oshmyany? Jo, för motståndet står inget annat lag än FK Sputnik. Det är ett betydligt mer rutinerat lag i dessa sammanhang som ska vara en större, starkare klubb.

FK Sputnik Rechicha hade ett ganska starkt fjolår, och kunde faktiskt ha tagit sig upp om det inte vore för en lite sämre inledning och avslutning på säsongen. Till slut hade man nio poäng upp till en positiv kvalplats.

Inledningen på den här säsongen blev ett 1-1-resultat mot Smorgon, men det är ingen fara på taket igen. Vi kan dock tänka oss att man är ute efter att visa FC Oshmyany vilket lag som är störst. Att FC Oshmyany bara tar in max 500 på sina matcher säger en del, inte minst då FK Sputnik tar in sju gånger så många på sin arena.

Båda lagen göra mål spelas här till 1,66 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,66
Bolag: Unibet
Spelstopp: 16:00, lördag 25/4
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons:


Annons:

Annons: