Speltips inför FC Slutsk – Slavia Mozyr 22/3: Vitrysk match

Simon Pålsson Publicerat: 21 mars 2020

Den vitryska ligan kör på i full fart och ett möte som sticker ut den här söndagen spelas vid lunchtid den 22 mars 2020. FC Slutsk möter då Slavia Mozyr på hemmaplan.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

FC Slutsk går in i premiäromgången med stora förhoppningar om att kunna få med sig ett bra resultat direkt, men faktum är att man är ett av de mindre lagen i hela ligan, och mot ett lag som Slavia Mozyr kan det bli tufft. Men låt oss djupdyka lite i vad det är för fotboll som nu väntar.

Vysshaya League, som är det inhemska namnet på ligan i Vitryssland, har sannerligen vuxit i anseende sista veckorna och det beror på att man är den enda ligan som kör på full fart i Europa. Faktum är att man så sent som i torsdags drog igång en ny säsong, parallellt med att övriga säsonger går in i dvala.

På det hela taget kan man väl säga att Vysshaya League – eller Premier League som fotbollens högsta liga i Vitryssland också benämns i lite mer internationella sammanhang – är en liga med ganska hög nivå. Men det är fortsatt BATE Borisov som dominerar och som är det enda laget som på allvar slåss i Europa.

Hur som helst går det att hitta bra med spelvärde från den här ligan och våra förväntningar är att få se bra med underhållning den här gången.
Annons:

Underspel i premiären

Som alltid när det är premiär är det inte helt enkelt att veta var man har lagen, och i det här fallet är det två lag som möts som inte har spelat någonting i cupslutspelet. Där har ett par lag spelar kvartsfinal, men för FC Slutsk och Slavia Mozyr har det inte varit något spel i cupsammanhang på slutet.

Därför har vi svårt att veta var vi har dessa båda lag, och formen i träningsmatcherna tänker vi inte ta för mycket fasta på. Vad vi vet är dock att FC Slutsk och Slavia Mozyr haft en tendens att spela mycket målsnåla matcher mot varandra. Det i sig brukar inte vara en slump.

Därför har vi goda förhoppningar om att det som nu väntar är ytterligare ett jämnt möte, mellan två bra lag, men som inte riktigt har vad som krävs för att köra över motståndarna. Fokus lär också ligga på att inte släppa in för mycket mål.

Under 2,5 mål spelas till 1,64 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,64
Bolag: Unibet
Spelstopp: 12:00, söndag 22/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: