Speltips inför FC Tambov – Krylya Sovetov 16/3: Ryska Premier League

Simon Pålsson Publicerat: 15 mars 2020

Krylya Sovetov står inför ett mycket viktigt möte i bottenstriden mot FC Tambov i ryska Premier League den 16 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Rysk fotboll ger minsann inte upp i dessa coronatider – och det tackar vi för eftersom vi gärna vill hitta bra matcher att lägga speltips på. Just den här måndagen är det möte mellan FC Tambov och Krylya Sovetov.

Krylya Sovetov är ett lag som inte imponerar alla gånger, men efter att ha tagit fyra poäng på de två senaste matcherna har man lyckats klättra upp på säker mark igen. Det kommer dock bli en kamp hela vägen in i mål.

Innan dess hade Krylya Sovetov fem raka förluster, och såg där till att sjunka som en sten i tabellen. Precis som motståndarna för dagen, FC Tambov, är det här dock ett lag som hör till botten på alla sätt man kan. Det är helt enkelt inte tillräckligt bra lag för att höra till den övre tabellen.

Med andra ord är det här en viktig match för båda lagen. Tre poäng vore väl på sin plats – för båda lagen.
Annons:

Möte i ryska Premier League

FC Tambov har tidigare under säsongen haft vissa problem med skador och avbräck, men just nu har man i stort sett hela sitt lag tillgängligt igen. Det säger sig själv att det är en stor fördel. Men Aleksey Rybin är lite osäker till spel på grund av en skada. Det återstår att se om försvararen kommer att kunna spela.

Maksim Kannukov är borta för brotalaget, och kommer inte kunna spela på ett bra tag. Vitali Lystsov och Vladimir Poluyakthov är däremot osäkra till spel, och kan eventuellt spela om allt vill sig väl. Anton Zinkovskiy däremot är avstängd.

Inget av dessa båda lag är något målgalet lag på något viss, utan har snarare en tendens att spela ganska målsnåla, mer tafatta matcher på det rent målmässiga planet. Det gör att vi åter fokuserar på målmarknaden när det är ryska ligan som gäller.

Under 2,5 mål spelas till 1,52 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds: 1,52
Bolag: Unibet
Spelstopp: 17:30, måndag 16/3
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons: