Speltips inför Feyenoord – Roda JC 24/12: Fyll på plånboken efter julklappsshoppingen!

Spelbloggare Publicerat: 23 december 2017

Vill du ha chansen att fylla på plånboken efter all julklappsshopping? Då rekommenderar vi er att ta del av vårt speltips inför julaftonsmatchen mellan Feyenoord och Roda JC i holländska Eredivisie, vilket kan mer än dubbla det investerade kapitalet.

Julafton är en familjens dag, men i sportens värld finns det lite smått och gott att ta del av alltjämt. Fyra matcher spelas i det holländska finrummet – och vi har hittat ett speltips från en av dessa.

Feyenoord är årets kanske största besvikelse i Eredivisie. Som regerande mästare är de närmast avräknade från titelstriden; som femma med än 14 pinnar upp till toppen av kullen, om än med en match mindre spelad, där PSV återfinns. Addera på det att de hamnade sist i deras Champions League-gruppspel och får därför varken medverka i slutspelet där eller i Europa League.

Att Roda återfinns i den absoluta botten av serien är allt annat än chockerande. Under fjolåret blev de nästjumbo och överlevde med nöd och näppe via kval. Nu är de till och med sist – enbart tre av 17 matcher har vunnits – men säker mark är inom räckhåll. Tajt nere i bottenträsket!

Det finns en del skador att ta hänsyn till inför matchen. Feyenoord saknar Jan-Arie van der Deijden, Eric Botteghin, Ridgeciano Haps samt Miquel Nelom och Roda Mitchel Paulissen, Célestin Djim, Asthon Götz och Chris Cum.

Vinner klart

På sistone har vi börjat se vilka kvalitéer som Feyenoord faktiskt besitter. Veckans cupspel avancerade vidare från och innan dess krossades nästjumbon Sparta Rotterdam med förkrossande 7-0 – på bortplan. Under en kortare tidsperiod hittas bland annat en vinst över Napoli i CL. Sex av de sju senaste matcherna har vunnits.

Det är med andra ord illa tajming för jumbon Roda att ställas mot Feyenoord, som egentligen är av rent toppmaterial i den här konkurrensen.

Med knappa 1-0 passerade Roda tredjedivisionsklubben VVSB i cupen senast och innan dess hade det blivit två raka förluster. Glappen mellan poängen har varit alldeles för stora under året och här riskerar man att befästas i bottenstridens kedjor – på allvar.

Favoritskapet kan ses som lite stort, men här finns väl alla indikationer på en äkta proppen ur-kross från Feyenoords sida?

De spelas därför med -2,5 mål (asian handicap) till 2,04 gånger pengarna hos Mr Green. Spelet sitter om de vinner med minst tre baljors marginal.

  Rygga spelet hos Mr Green – Få 2 gratisspel á 100 kronor!

Speltips:

Speltips: Feyenoord -2,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,04 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green (2 gratisspel á 100 kronor!)
Spelstopp: 16:45, söndag 24/12
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: