Speltips inför Fiorentina – Borussia M’gladbach 23/2: 1X2-tecken spelas

Spelbloggare Publicerat: 22 februari 2017

Italienskt mot tyskt – vad landar det i? Retur mellan Fiorentina och Borussia M’gladbach står på torsdagsmenyn och vi förvånas starkt över hur schyssta odds som dukas upp åt det ena hållet.

Ett ineffektivt Borussia M’gladbach och ett kliniskt Fiorentina – det hade vi i den inledande matchen. Förväxla inte med att tyskarna styrde helt villkorslöst, men skottstatistiken på 18-8 talar sitt klara språk och rapporterna påtalar detsamma. Tittar vi antalet avslut på mål; 3-4. Under all kritik från Gladbach.

Fiorentina vann till och med bortamötet, och det med 1-0. Federico Bernardeschi hittade nätmaskorna strax före halvtidsvilan och efter det hände inte mer på målfronten. Nyckelspelare på nytt – potentiell matchhjälte?

Gemensamt har både Gladbach och Fiorentina att de kommer från förluster till den här matchen. De förstnämnda föll med 1-2 hemma mot sensationen RB Leipzig och Fiorentina med identiska siffror borta mot Milan.

Ser vi över hela spelåret är det också två parter som det finns mer att önskas av. Gladbach är det facto inte bättre placerade än elva i Bundesliga medan Fiorentina bara är åtta i Serie A. Undermåligt! Europa League kan bara bli räddningen – nåja – på en av säsongerna – vilken?

Båda trupperna är mer eller mindre hela. Ingenting matnyttigt…

Sätter spiken i kistan

Att Fiorentina var förtjänta av vinsten i det första mötet? Absolut inte.

Alldeles oavsett så öppnar det upp en drömsituation för Fiorentina, när de till ett hemmamöte kan spela på resultat. Och på Stadio Artemio Franchi är ”Violerna” dessutom oerhört starka. På de 16 matcherna där under spelåret har det bara blivit en förlust. Mestadels vinster.

Det kommer helt enkelt se annorlunda ut nu, med Fiorentina som värd för matchen. Inte samma defensiva approach, trots att man kan bevaka. Anfaller – med smarthet?

Gästerna har inte imponerat på någon under säsongen; är alltså elva, på den undre tabellhalvan, i Bundesliga. Väldigt anmärkningsvärt.

Med tiden, om det står exempelvis oavgjort i matchen, kommer Gladbach behöva flytta upp positionerna – och det öppnar för Fiorentina att sätta spiken i kistan.

Italiensk vinst? Till de siffror som dukas ut – mycket spelvärt!

Den raka ettan klickas i till 2,45 x insatsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Fiorentina vinner, rak etta
Odds: 2,45 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, torsdag 23/2
TV:  eurosport logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: