Speltips inför Fiorentina – Juventus 1/12: Målspel

Spelbloggare Publicerat: 29 november 2018

Hur ska Juventus kunna sättas stopp för? Serieledarna fortsätter avverka motstånd efter motstånd på löpande band. Oddsen för ett favoritspel lockar dock inte när de tar picket och packet till Florens och Stadio Artemio Franchi för att ställas mot Fiorentina. Då blir det istället fokus på målmarknaden.

Annons:

Talang räcker så det finns och blir över för Fiorentina, som har ett spännande projekt på gång och kan vara en stark framtid tillmötes – men ännu verkar det lilla extra saknas för att bli en klubb för toppen, kanske till och med för att roffa hem en Europaplats. För det sistnämnda är dock hoppet allt annat än sinat.

På planen ser det (ofta) relativt bra ut när ”Violerna från Florens” är i farten, men hit kommer de med det uppseendeväckande facit om fem kryss efter varandra, varav flera mot bottenmotstånd. Då blir det svårt att lyfta i tabellen och för närvarande återfinns de på åttondeplatsen – med känn på Europaplatserna…

Man kan också vrida och vända på det: att Fiorentina för närvarande verkar extremt svåra att slå. Kanske en hård nöt för även Juventus att knäcka?

Gästerna är helt dominanta i den italienska klubbfotbollen och det har blivit ännu tydligare under säsongen, vilken Cristiano Ronaldo hämtades in inför. På 13 Serie A-matcher kan de stoltsera med 12 vinna, ett kryss och en nolla i förlustkolumnen.

Utöver det är de, som vanligt, klara för CL-slutspelet. Tisdagens match mot Valencia plockades hem med ett mål mot noll och därmed hålls dessutom ett järngrepp om förstaplatsen, före jagande Manchester United.

Skadesituationen har lättats upp för både Fiorentina och Juventus den senaste tiden. För de förstnämnda är Germán Pezzella allt närmare speldugligt skick och han, som är det enda frågetecknet, kan eventuellt medverka i matchen. Juventus saknar Sami Khedira, Emre Can och eventuellt Alex Sandro.

Sju raka matcher under 2,5 mål

De senaste veckorna, efter den överraskande 1-2-hemmaförlusten mot Manchester United, har Juventus varit i deras absoluta esse: spelar stabil fotboll, släpper till försvinnande lite och har vunnit tre raka matcher utan att släppa in mål, däribland mot AC Milan och Valencia. Kompetenta motståndare.

Fiorentina har alltså fem raka kryss, mot motstånd av blandad kompott. Matcherna har varit tajta och vi kan till och med blicka tillbaka hela åtta matcher för att hitta den senaste som innehöll fler än två mål.

Summa summarum: det händer förhållandevis lite framåt för Fiorentina, medan defensiven ser desto stabilare ut. Det stärker vår tro på att ytterligare en tajt historia – läs: få mål – väntar här, fastän Juventus är att betrakta som klara favoriter.

Gillar underspelen här och plockar det på den klassiska 2,5-målslinan – till 1,83 gånger pengarna hos Speedybet.

Annons:
  Rygga spelet hos Speedybet – Spela utan konto, helt utan krångel!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Speedybet
Spelstopp: 18:00, lördag 1/12
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.