Speltips inför Fiorentina – Juventus 9/2: Dagens bästa speltips

Spelbloggare Publicerat: 7 februari 2018

Dagens bästa speltips! Det hämtas från Serie A-mötet mellan de djupa rivalerna Fiorentina och Juventus, från vilket vi har mycket svårt att förstå hur oddssättarna samt marknaden resonerar.

Jakten fortsätter och intensifieras. Scudetton, som Juventus spelat hem med enkelhet sex år efter varandra, står mellan just dem och Napoli – och striden ser ut att bli stenhård ända in i det sista.

Fördelen, på pappret, är faktiskt Napolis för närvarande och har varit sådan sedan en bra tid tillbaka. De är fortsatt pinnen före Juventus, när de båda radar upp vinsterna en efter annan. Med Coppa Italia inräknad har ”Den gamla damen” tio stycken på raken, med så lite som ett ynka mål insläppt på dessa matcher.

Fiorentina är mitt i ett generationsskifte, där gammal skåpmat skickats ut och en mängd talang hämtats in. Precis som väntat har detta – ännu – inte burit frukt. Elfteplatsen som innehas är fullt acceptabel, får vi ändå slå fast.

Det faktum att laget saknar rutin har kunnat avspeglas en hel del i såväl prestationer som resultat. Mycket upp och ner. Relativt höga höjder och djupa dalar. Till matchen kommer ”Violerna” med en bortavinst över Bologna, 2-1, och innan dess hade de inte fått smaka segerns sötma på fem matcher, sedan den 22:a december.

Positiva besked för Fiorentina är att hela truppen är hel, frisk och kry. Juventus har i sin tur en del skador på färgstarka pjäser i Paolo Dybala, Benedikt Höwedes, Blaise Matuidi, Jutan Cuadrado samt Douglas Costa.

”Vad är det för ett odds?”

1,88 – vad är det för ett odds? Detta erbjuds vi alltså för att Juventus ska stå som vinnare när 90 minuter summerats på Stadio Artemio Franchi. Helt makalöst! En justering måste väl nästan vara att vänta? Därför rekommenderar vi varmt att kliva in i tid här, innan fallet blivit som sådant.

Givetvis är det å ena sidan lite speciellt med den här typen av rivalmöten – en faktor som inte sällan ökar ovissheten, men å andra har Juventus inte haft minsta problem med Fiorentina de senaste åren. Sex av de sju senaste inbördes mötena har de lämnat som vinnare.

Därutöver är formen dunkel i Fiorentina, vinsten senast till trots. Den följde upp en 1-4-förlust mot Hellas Verona samt en 1-3-dito mot Sampdoria. Detta medan Juventus vunnit tio matcher på raken, varav nollan hållits i nio av dessa, och heller har inte en enda av de 15 senaste förlorats.

Skillnaderna, spelare för spelare samt i form, är tillräckligt stora för att 1,88 ska betraktas som ett höjdarodds för bortasegern.

Ingen tvekan – in med pengarna!

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Juventus -0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, fredag 9/2
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: