Speltips inför Fiorentina – Roma 3/11: Fel favorit?

Spelbloggare Publicerat: 3 november 2018

Har oddssättarna plitat ut fel favorit inför toppmötet mellan Fiorentina och AS Roma i Serie A? Det menar vi bestämt och tar därför sida. Risk att oddset droppar? Skynda, fynda!

Annons:

Vägvalet – barkar det åt toppen eller ej? Där står både Fiorentina och Roma. Mycket betydelsefulla pinnar i potten.

Titeln kan viftas undan, där räcker man inte till. Lagens skörd är båda på tio matcher 15 pinnar och har med det varsin trea upp till Champions League-området – ett område där åtminstone Roma har som kravbild att ta plats.

Gällande Fiorentina är det desto mer oklart. Talang finns så det räcker och blir över, men kanske inte spetsen för att bli en del av Serie A-toppen. Säsongen inleddes på ett mer än acceptabelt vis, för att det hela trubbats av med tiden.

Inför matchen har ”Violerna från Florens” dubbla kryss, mot Cagliari och Torino, och dessförinnan blev det en 0-1-förlust när toppkonkurrenten Lazio gästades. För att vända på det – på hemmaplan är facit fyra vunna och ett kryss, om än mot lite halvdant motstånd. Detta kan tala för Fiorentina ikväll.

Roma kan förbrylla med deras löjligt höga högstanivå, men har haft ett par dippar och rena plattmatcher. Se bara på hemmamötet med SPAL, 0-2, häromveckan – för att därefter krossa CSKA Moskva med 3-0 och sedermera vara sekunder från en trea borta mot Napoli. Till slut, 1-1.

Fördel Roma

Tre spelare, Diego Perotti, Rick Karsdorp samt Javier Pastore, out och tre osäkra, i Daniele De Rossi, Kostas Manolas och Justin Kluivert. Det stärker absolut inte Romas aktier, men vi vill ändå se dem som favoriter denna afton.

Känslan är att Fiorentina riskerar dala vidare. De är inte av CL-material och har stått för en del sämre prestationer under veckorna. Hemmafacit imponerar förstås, men utan att ha mött en enda tänkbar toppkonkurrent på Stadio Artemio Franchi.

Roma kämpade på extremt bra i en av årets svåraste bortamatcher, mot Napoli på Stadio San Paolo, senast och trots att det ”bara” blev oavgjort fanns mycket positivt att hämta därifrån, liksom som när CSKA Moskva krossades matchen innan.

Spelare för spelare är skillnaderna relativt stora och nu pekar formkurvorna åt helt olika håll. Roma som favorit? Absolut.

1,97 gånger pengarna får vi för Roma +0 mål (asian handicap ) – insatsen tillbaka vid oavgjort – och det är värt en peng.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Roma +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,97 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:00, lördag 3/11
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.