Speltips inför Fiorentina – Roma 5/11: Galet överodds

Spelbloggare Publicerat: 5 november 2017

Spänn fast säkerhetsbältena! Här, inför Fiorentina – Roma, har Spelbloggare hittat ett suveränt speltips. Men skynda, fynda – för oddset kan droppa.

Gammalt ut – nytt in. Fiorentina sommarstädade verkligen i spelartruppen; har inlett ett generationsskifte. Gott om talang finns det, mindre rutin. Exempelvis är enbart två spelare över 30-strecket. En handfull under 20-ditot.

Ovissheten i och med detta ökade förstås ovissheten runt Fiorentina – hur kan de prestera? De må inte se ut som en toppklubb, ska inte heller det, men är på sjundeplats i tabellen och det är helt acceptabelt som förutsättningarna sett ut.

Om Roma ska ta position i titelstriden bör det bli en trea på Stadio Artemio Franchi. Med matchen mindre spelad än konkurrenterna ovanför i tabellen, kan avståndet till serieledande Napoli minskas till fyra pinnar och man bli en del av gröten strax bakom dem. När var Serie A:s Scudettostrid såhär spännande senast?

Roma klart bättre

2,40 x insatsen för den raka tvåan, det är bara att tacka och ta emot. Eller hur? Galet överodds.

Veckans Champions League-match mot Chelsea slutade i en underbar 3-0-vinst för Roma. Årets i särklass bästa prestation, så överlägsna man var på alla fronter; duell-, försvars- och anfallsspelet. Fjärde raka vinsten.

Roma har sett bra ut under hela spelåret, men nu verkar det som att formen på allvar slagit till. Här stärks de dessutom upp av att Kostas Manolas är tillbaka i mittlåset. Goda besked.

Fiorentina är absolut inte oävet, utan ska i alla fall ha potential att hamna på den övre tabellhalvan – men saknar rutin för de större matcherna, vilka de också fallit i; mot Inter, Juventus och Sampdoria.

Beskeden kunde ha varit bättre för ”Violerna”, som sist förlorade med 1-2 borta mot ett mediokert Crotone. Addera skador på Riccardo Saponara, Cyril Théréau och Vincent Laurini på det.

Vi återupprepar; 2,40 gånger pengarna för den raka tvåan är i extremt överkant. Bara att investera polletterna.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Roma vinner, rak tvåa
Odds: 2,40 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus!)
Spelstopp: 15:00, söndag 5/11
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream:  viaplay logo unibettv logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: