Speltips inför Fiorentina – Torino 27/2: Det här blir underhållande

Spelbloggare Publicerat: 26 februari 2017

Det är fokus på målen när Fiorentina och Torino ska mäta musklerna mot varandra under måndagskvällen i Serie A. Mycket talar för en öppen historia – och vi investerar i målen.

Om Fiorentina ska ha chans på att koppla kontakt i jakten på Europaplatserna i Serie A, då måste de mer eller mindre vinna här. Glappet till topp fem har ökat till hela tio pinnar, så oavsett är oerhört lite som talar för ”Violerna från Florens – oavsett resultat här.

Bittert är det i Fiorentina för närvarande. Trots 1-0-vinst i bortamötet mot Borussia M’gladhach och att hemmamötet leddes med 2-0, lyckades man inte avancera vidare i Europa League-slutspelet senast. Laget föll ihop totalt; släppte in fyra mål och är således ute. Bittert var det…

Strax under Fiorentina, en plats och fem pinnar, i tabellen hittar vi just Torino. Blir en kamp om enskilda platser uppåt och neråt för deras del – och det är väl i just mittenskiktet de hör hemma. För nu lite mer än en vecka sedan åktes en hård käftsmäll på; förlust med 1-4 mot Roma. Dessförinnan; 5-3-vinst över Pescara. Upp och ner.

Försvarspjäsen Matias Vecino, avstängd, räknar vi bort för Fiorentina. Gästerna har bland andra Joel Obi och Luca Rossettini out.

Minst tre baljor

Det är två parter med de främsta styrkorna i offensiven som möter varandra. Därmed målrikt? Det är känslan.

Fiorentina är de som väntas ta över taktpinnen och ska sätta tempot i matchen – och så sårbara som dem visats, är målen nära till hands. Dessutom rätt kort vila sedan veckans Europamatch, vilken framförallt lär ha påfrestat dem psykiskt.

Att bara falla ihop så, släppa in fyra mål, är under all kritik. Fiorentina har visats mycket sårbara och det var inte det första tillfället. Framåt levererar man dock nästintill alltid. Gott om kvalitet.

Torino kommer också från en usel försvarsinsats, i 1-4-förlusten mot Roma. Bättre var det knappast mot Pescara dessförinnan; vinst med 5-3. Blivit en del målrika matcher, i synnerhet när nivån på motståndet höjs.

Blir mycket fram och tillbaka här.

Över 2,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid exakt tre mål – spelas till 1,87 x insatsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, måndag 27/2
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: