Speltips inför Fluminense – Atlético PR 7/6: Reaktion att vänta?

Spelbloggare Publicerat: 5 juni 2017

Vi styr skutan mot brasilianska Serie A där Fluminense och storbesvikelsen Atlético PR ska slåss om de tre pinnarna på Maracanã Stadium – och då utesluter vi inte en reaktion från bortalaget.

Sexa förra året och nu, fyra matcher in i serien, näst sist med endast en inspelad pinne; alltså tre förluster och ett kryss. Hela tio mål har släppts in och det är flest av alla 20 klubbar. Nämnas bör dock att sex av dessa kom i en och samma match.

Säkert är i alla fall att Eduardo Baptista, som kom in i mars, är en av – den? – tränare som sitter lösast på sin position. Finns mycket, mycket mer att hämta ur Atlético PR och snart måste det vända…

Fluminense har lyckats hålla nivån uppe och med tre vinster och en förlust i resultatraden är man placerade femma i tabellen och till toppen av kullen saknas så lite som en poäng. Blir det på tal om titelracet?

Ett titelrace som redan är över är, för deras del, dessvärre Copa do Brasil, där Gremio blev fyra nummer för stora över två möten. Samma cup är däremot Atlético vidare i. De skickade ut Santa Cruz, huserandes i andradivisionen, med 2-0.

Får in första baljan

Det ser inte bra ut på egentligen något plan för Atlético PR, men vi vet om att det finns kapacitet i laget – och utesluter deras chanser att slå på stort här.

Vad som öppnar upp för nästjumbon är att Fluminenses försvarsspel läckt rejält under serieupptakten. Mål insläppta i alla matcher, sex stycken till antalet och då har ändå tre av matcherna vunnits.

Tanken är att bortalaget kan kliva ut hyfsat aggressivt och mycket står till att få en stark start i matchen. Chockar motståndarna med att trycka upp positionerna och höja tempot? Tränare Eduardo Baptista är trots allt hårt pressad…

Känslan är att Atlético PR underskattas lite efter den urusla starten. När de väl får upp farten, då lär resan uppåt i tabellen gå fort.

Och även om det inte skulle räcka ända in i kaklet – får in första baljan i matchen? Spelet betalar 3,40 x insatsen hos Bet365 och det testas.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Första målet: Atlético PR
Odds: 3,40 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 01:00, natten mot onsdag 7/6
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: